7 ok a Lillebaby Carrier

Límlébaby teljes szezonban Baby Carrier- Tartsa a baba bezárását, és tartsa a kezét ingyenes, így élvezheti az élvezetet, vagy csak kap néhány sh * t csinálni! Olvassa el, hogy megtudja, miért szeretjük ezt a Lillebaby hordozót.

Rookie Mommy Squad Mama, Lo, viselte kedvenc Lillebaby Carrier

Van egy csomó baba cucc ott, de sok olyan tétel van, amellyel nem minősül bébi lényegesnek. Mindazonáltal úgy gondoljuk, hogy egy baba hordozó az új szülők számára valaha készült legjobb találmányok. Ez az, amit mindennap fog használni, ami megkönnyíti az életet, és feltétlenül létfontosságú a könyvünkben!

Ha megpróbálta megtalálni a stabil, strukturált baba hordozót, a Lílérbaby teljes egészében a legjobb választás, hogy tartsák Önt és a baba kényelmét egész nap.

Shop The Lillebaby Teljesítsd az összes szezonban

Legfőbb okok, miért szeretjük a Lillebaby Carrier-t

1. 6-in-1 hordozó

LÍLÉBABY Teljesítsd az összes szezon hordozót egy 6 in 1 hordozó, jelezve, hogy a hat pozíció közül választhat: a magzati (ami azt jelzi, hogy a csecsemők lábai be vannak kapcsolva), csecsemő, ergonómikus kifelé, csípő, kisgyermek befelé és vissza. Mindannyian az ideális beruházás és a Lilliebaby Carrier, amely az újszülöttedet 7 kg-en végzi el, és elviszi, hogy a kölyköt 45 lbs-nál hagyja el. (Vicceljük ezt a részt, de nem fogjuk megítélni, ha nem akarsz elengedni)

A teljes egyedi, transzformációs ülés kicsi az újszülöttek és a csecsemők számára, és szélesebb környezetbe bővíthető, mivel gyermeke nő. This makes sure your child is always supported from knee-to-knee, the best ergonomic position for their hips. Plus, this Lillebaby carrier is certified as a Hip-Healthy product by the international Hip Dysplasia Institute.

2. Kényelmes és támogató

Ha órákig tart egy baba (vagy az, ami úgy érzi, mint a napok) a végén, a döntő dolgok, amiket támogatni kell, támogatni és kényelmes. The LÍLLÉbaby complete All season Carrier’s padded two-way adjustable straps, extendable back panels, and lumbar support make this one of the most comfortable carrier from our experience.

Ezenkívül zip-le légáteresztő hálós panelek is segítenek Önnek és a baba hűvösnek.

3. Két zseb

Ki nem szereti a zseb funkciót? Szülőként meg fogja találni az extra rekeszeket, hihetetlenül hasznos az elérni kívánt alapvető fontosságú. Van egy nagy cipzáras zseb, amely a fej fedelét tartja, és tarthatja a telefont. Van egy kisebb rekesz, amely a kulcsok előtt van.

4. Könnyen viselni. könnyen kezelhető.

Nem leszel kusza a szövetben, amely megpróbálja kitalálni, hogyan kell elhelyezni a gyűrűt, és ahol a baba olyan, mint egy heveder. Ez egyszerű, gyors és könnyen csatolható, és készen állsz egy kalandra.

5. A csecsemő fej védelme

Néhány hónapot vesz igénybe, mielőtt a baba önmagában fogja megtartani a fejét. A LÍLÉBABY Teljesítsd az összes szezonboltot, amelynek állítható nyaki támogatási funkciója van, amely megtartja a kis noggin a flopping körül. Könnyedén beállíthatja a snugness egy heveder és csat mechanizmus segítségével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően illeszkedik.

Kedvezményes funkcióként a teljes valójában egy levehető motorháztetővel rendelkezik, amely kihúzhatja az egyik zsebből, vagy el kell távolítania, amikor nem szükséges. Ez egy fantasztikus funkció, ha biztonságosan szeretne időt tölteni a szabadban.

6. Ár

LÍLLÉbaby complete All season carrier is one of the most budget-friendly options in its category. Jelenleg 5 csillag van közel 1,400 értékelésből!

7. Stílus

Ez egy csomó különböző szöveti lehetőség, hogy koordinálja a stílusát. Ez egy jóképű fuvarozó a férfiaknak is!

Néhány szülői felülvizsgálat azt mondta, hogy fantasztikus a plusz méretű anya, és nem volt szükségük egy extender hevederre.

Shop The Lillebaby Teljesítsd az összes szezonban

Mit változtatnánk?

Összességében a Lillebaby Carrier tervezése nagyon okos és jól átgondolt. Azonban az egyik probléma az, hogy ha továbblépni az előretekintő pozícióba, akkor a szövet egy kicsit túl szoros a lábakon. Ha hosszabb ideig hordozod őket abban a helyzetben, ez nem a legkényelmesebb.

Sokkal több lehetőséget keres?

Ha ez nem ellenőrzi a dobozokat az Ön számára, felkerestük a 8 legjobb baba hordozót minden kategóriában. Tudja meg, hogy melyek a Rookie Mommy ellenőrzése és jóváhagyása itt.

A szerzőről

PIN-kód később!

Érdekelhet még:

Babyletto Modo Crib Review – Sleek, Stílusos és fantasztikus érték!

Tula vs ergo – A Top 2 Baby Carrier márka

50+ crucial baby REGISTRY list items TO own + [10 items TO SKIP]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *