Csak telefonhívás csecsemő angyal … a vacsoraasztal

ma este, Scarlett elterjedt desszerthez (lime jello), ami maradt a vacsora lemezén (pizza crusts). Szeretne többet hallani?

A Ragú⮠munkájának részeként az anya a vacsora szava, amelyben egy ünnepi vonalat kaptam néhány más anya, valamint beszélgetett a fiatalok, valamint a dinnertime, valamint a furcsa étkezési szokások, volt esélyem Hallani Audrey, négy fiú anya, magyarázza meg a 3 éves fia felháborító kéréseit a vacsoraasztalon.

Azt hiszem, kicsit merevnek tűnik a videóban, de a valódi életben azonban komolyan kuncogott, ahogy az Audrey elmagyarázta, hogy elment, hogy elment, hogy megkapja a fiatalokat, hogy enni, beleértve a fiát egy különleges, kedvelt címmel.

Amennyire csak szeretném összegyűjteni a megjegyzéseket a saját gyerekei legcsodálatosabb étkezési szokásairól, azt hiszem, meglehetősen slick felületet hoztak létre a Ragú Facebook oldalon, ahol hozzáadhatja megjegyzéseit, valamint nézze meg a többi videót A sorozatban.

Maradjon velünk! next week, I’ll have one more clip such as this speaking with other moms about youngsters assisting in the kitchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *