Nincs szükség bocsánatot kérni

megosztása gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Nemrégiben beszélgettem egy beszélgetés egy haverral a “sajnálom” szó kihasználásáról, valamint az egész elnézést. Ő valóban hinni velem, hogy miért gyakran azonnal eldöntjük magunkat, hogy valami rosszat végeztünk. Miért csináljuk olyan könnyen? Az alázatosság, úgy érzi, mint a nagyszerűen, hogy elhalasztja a másik személyt?

Bocsánatkérés az automatikus dolog, hogy sok ember tegyen. Nem hiszünk róla. stating we are sorry is second nature in lots of situations, however frequently there is no requirement to do it. Nincs mit bocsánatot kérni. Gyakran más módszerek vannak az ilyen körülmények kezelésére anélkül, hogy azonnal válaszolnának egy ilyen önfavételre.

Egy hiteles bocsánatkérés, hogy valami rosszat tegyen, egy másik kérdés. A bűntudat, valamint a sajnálat, a megfelelő reakciók ebben a helyzetekben. A bocsánatkérés meggyógyíthat egy olyan körülményt, hogy lehetővé tegye a sérült ünneplésnek, hogy lássa a bűncselekményt, valamint a bűntudat, valamint a módosításokat is. Valami módszer, hogy megpróbálja megteremteni a dolgokat.

Bizonyos helyzetekben kulcsfontosságú lehet, hogy biztosak legyünk arról, amit sajnálunk. It may be appropriate to offer an apology for one element of our actions in a situation. For example, maybe feeling that it was valid to state what we said, it needed to be said, however being sorry for the impact that the words have had or the damage they have caused.

Hasonló 7 ötlet az anyukák számára, hogy minimalizálja a szorongást az ünnepi szezonban

Mondván, hogy a “sajnálom” szó a másik személy észlelését eredményezi, hogy rosszul vagyunk, és valamit tettünk, amire bocsánatot kért. Azonban ez a helyzet? Jótékonyság lehet, hogy megnézze a körülményt, és megvizsgálja, ha valóban szeretnénk bemutatni magunkat, mint a szegény személy.

Gyakran a kísértés az, hogy leírjuk magunkat, cselekedeteinket, valamint az indokolásokat. Gyakran úgy gondolják, hogy nagyszerűen vagy csak hétköznapi megfontolásra, valamint tiszteletben tartják a másik személyt, hogy egy kicsit betekintést nyerjenek arra, hogy miért vagyunk, például megváltoztatjuk a megállapodást, de nincs valódi kereslet, hogy valóban bocsánatot kérjen.

Néha sokkal jobban meg kell adni a tényeket, “sajnos a munka kötelezettségvállalásaim miatt nem tudok részt venni”. Ebben a körülményben nincs szükség, mivel semmi rosszat nem tettek. Az alapvető magyarázat sokkal több, mint a tervek módosításának fedezésére. Ez a módszer sokkal jobb fényben tartjuk magunkat, tiszteletreméltó azonban nem szükségtelenül ellentétben.

An apology can often be utilized to great impact to defuse a potentially tough situation, like anger. Azáltal, hogy elnézést kérünk, gyakran érzékenyen nyugodtunk valakit egy szélsőséges reakcióból. Ha egy személy erőszakkal reagál egy olyan körülményre, vagy sok alkoholt fogyasztott, akkor gyakorlati lépés lehet, hogy mindent megtesz, hogy megnyugtassa a dolgokat egy sokkal jobb helyzetben.

Hasznos, hogy tudatában legyen, hogy mit tartunk, valamint azt, hogy pontosan hogyan jelenítünk meg különböző helyzetekben. Mivel sokkal szemlélesebb, hogy pontosan hogyan találkozunk, nem pedig azonnal reagálunk, valamint az életünkben bekövetkezett kiváltókra való reagálás fontos.

Kapcsolódó regisztrált diétás megosztja négy tavaszi zöldséget, hogy hozzáadja az étrendet

Susan Leigh, tanácsadó, valamint hypnotherapistwww.lifestyletherapy.net

Beszélje meg ezt a fórumunkban

Link erre a hozzászólásra: Nincs szükség a bocsánatkérésre

0/5

(0 Vélemények)

A megosztás törődés!

Ossza meg

CsipogOssza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *