Tisztelet az osztályteremben

megosztása gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Tanár vagyok, és az elmúlt évtizedben volt (ez olyan hosszúnak hangzik). Az egyik dolog, ami egy nagy kisállat az enyém, valamint sok kollégám, olyan diákok, akiknek nincs elegendő tisztelete – nem csak a tanárok számára, de a társaik számára, valamint magukért is.

A tisztelet az iskola középpontjában ebben az évben. As a Christian school, the primary thing is respect for God, however we likewise talk about respecting teachers, others, as well as self – not just in words, however in actions.

A diákok követelményei tiszteletben tartják a tanárokat. Ők az osztályteremben lévő hatóság, valamint nagyon reszel, mint egy tanár, hogy útmutatást nyújtson, valamint a diákok azonnal elkezdenek nyersen és tiltakozni. Követelmények tiszteletben tartani mások őszinte – ugyanúgy tartózkodnak attól, hogy a fájdalmas dolgokat mondják, még akkor is, ha őszinte. Hasonlóan szükségük van arra, hogy önbecsülést kapjanak, ami azt jelzi, hogy a legjobb erőfeszítésüket biztosítják.

A végeredmény? Boldogabb tanárok, sikeresebb diákok, valamint kevesebb hívás otthon. Tehát pontosan hogyan tudsz, mint a szülők, segítenek a tiszteletben tartani?

Először is, magyarázza el, mit néz ki -, valamint tervezze meg. Ha más emberekkel csalódsz, feltárja ezeket a frusztrációkat, valamint civil módon. let your kids see you interact or explain interactions with your supervisors as well as other adults in your life. Másodszor, magyarázza el, miért fontos. Annak ellenére, hogy a gyerekeid nem szerethetnek minden feladatot, amit az iskolában kell tennie, még mindig fontos, hogy a legjobbat próbálják meg, hogy a leginkább a siker érdekében – ne csak abban az osztályban, de ugyanúgy felfedezheti a jövőbeli tanulás fontos készségeit. Lehet, hogy nem szeretik az összes osztálytársaikat, de szükségük van arra, hogy felfedezzék a konfliktusok tiszteletben tartását most – a jelen események azt mutatják, miért ez valami fontos, hogy átadja a következő generációt. Végül kérdezze meg a gyerekek tanárait. Bár lehet, hogy nem lehet valami, amit hoznak fel, hacsak nem létezik nagy viselkedési kérdés, meglepheted, hogy pontosan hallja, hogy mennyire hatalmas a különbség ilyen látszólag kis dolog.

Link erre a hozzászólásra: Tisztelet az osztályteremben
Az otthoni legköltségesebb tételek 5

0/5

(0 Vélemények)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *