A kislányod úgy néz ki, mint egy hercegnő, akinek a Biscotti és a Kate Mack

megosztása gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

https://apis.google.com/js/plusone.js

A karácsony egy különleges év a családom számára. Amikor megünnepeljük Jézus születését, mindannyian öltöztünk a legcsodálatosabb ruháinkban. Novemberben is a karácsonyi fotót is pózolunk. Szeretem az öltözködést, és nagy ruhákat viselnek, mindenki jól érzi magát. Ebben az évben a hétéves lányom lenyűgöző karácsonyi ruhát visel Biscotti-ból.

Biscotti, headquartered in the San Francisco Bay area, is an international children’s brand inspired by fond memories of the carefree and innocent days of childhood. A ruházati vonaluk olyan volt, mint 1986-ban.

A biscotti és a kate mack gyűjteményei a modern és a nosztalgikus. A kiváló minőségű szövet szenzációs részletet tartalmaz. Biscotti has outfits for any occasion whether you are trying to find something formal or a lot more casual, you and your little girl will love everything in their collection.Biscotti and Kate Mack have been featured in leading publications such as Women’s wear Daily, vogue Bambini , A Wall Street Journal, a Child Magazine, az Egyesült Államok Heti és Tini Vogue. Young actresses have worn Biscotti and Kate Mack styles for red carpet events and Malia Obama wore a Biscotti red taffeta dress on her father’s election night.My daughter looks absolutely stunning in the red Biscotti dress. Úgy néz ki, mintha a karácsonyi hercegnő lenne. A biscotti és a kate mack ruházatot online vásárolhatja online a biscottiandkatemack.com-on vagy a Harrods, Neiman Marcus, Nordstrom, Saks, Barney és Bloomingdale’s at.

* Közzététel: Biscotti ruhát kaptam a felülvizsgálatért cserébe. Minden vélemény pontos és 100% -os bánya.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=hu&section=

Kapcsolódó jelek, amelyeket túlzott fáradtságot tapasztal

Cascia Talbert egy forgalmas blogger, kiadó, szabadúszó író, online kereskedő és öt gyermek anya, spokane, wa. B.A. A történelem és a törvény és az egészséges tartózkodás iránti szenvedélye 2007-ben kezdte meg az egészséges mommies magazinot. Az egészséges anyukák magazin jelenleg a mommiák felső health blogja, és számos egészségügyi szakértő író és anyu blogger. Ms. Talbert úgy véli, hogy ha az anyák jól képzettek az egészségügyi kérdésekben, és hogyan maradjanak egészségesek, akkor átadhatják az információkat a gyermekeikre, és megfordíthatják a gyermekkori elhízási statisztikákat az Egyesült Államokban

Ms. Talbert is a featured health blogger at Wellsphere.com and her articles can also be found on ezinearticles.com. Ő is fut az egészséges anyukák szociális hálózata Ning, az alapítója az egészséges mommies média, a Talbert Táplálkozási LLC fő marketing tisztviselője, és az amerikai wellness kihívás szociális média tanácsadó testületén található. Kövesse őt a Google + -on.

Ha tetszett ez a hozzászólás, akkor élvezheti ezeket a történeteket.

Betöltés…

VAR Marketegiddate = Új dátum (); Document.Write (“);

Link to this post: A kislányod úgy néz ki, mint egy hercegnő, akinek a Biscotti és Kate Mack designer ruházat

5/5

(1 felülvizsgálat)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *