Modern household fable Teaches youngsters about issue Solving

Sharing is caring!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

https://apis.google.com/js/plusone.js

Úgy vélem, elengedhetetlen a fiatalok számára, hogy pontosan felfedezzék, hogyan oldják meg saját problémáikat. Amikor a fiatal fiúk harcolok, mindig megkérdezem tőlük, hogy mit gondolnak, hogy megtehetik a körülményt. Más dolgok történhetnek a gyermekeim életében, amelyek kielégítő készségeket igényelnek. Ahogy öregszünk, ezek a készségek az életünkben még sokkal fontosabbak voltak. The new children’s book, “The Old eco-friendly Chair,” by Dr. Traudi Allen, assists kids discover the values of creativity, optimism as well as issue solving.

A történet egy régi székről szól, amely a fűtőberendezés közelében található a család otthonában. A szék sok, számos évre volt ott. A látogatók a székre ültek, az anya ült a székre, valamint a fiatalok a széken játszottak. A szék a történet életét érinti, valamint az elsődleges karakter. Egy nap, egy pár fiatal fiú fékezi a széket, valamint a garázsban, valamint később az út oldalán. Amikor a szomszédos nő felveszi a széket, új életet nyújt. “The Old eco-friendly Chair” is the second in Allen’s home series of photo books for Children, a series of fables that interact essential lessons to children. Minden könyv az alapvető témákat kezeli a vitarendezéstől, hogy megőrizze a pozitív kilátások olyan módszereket, amelyek a fontos szociális készségekről beszélnek. Még sokkal több információról Dr. Traudi Allen-ről, valamint az otthoni fotókönyvekről lásd: http://thehousepictooks.com. Ugyanígy megvásárolhatja a “régi környezetbarát széket” az Amazon.com-on vagy a Regionális Book Store-ban.

http://rcm-na.amazon-adsystem.com/e/cm?t=thetalzoo-20&o=1&p=8&l=as1&asins=1452505985&ref=qf_sp_asin_til&fc1=000000&is2=1&lt1=_blank&m=amazon&lc1=0000FF&bc1=000000&bg1=ffffff&f=fr

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=hu&section=

A gyerekek összefüggései végül a könyv emberei voltak

A szerzőről: Dr. Traudi Allen író, valamint művészeti történész, hosszú nyilvántartással. Könyveket tett közzé néhány Ausztráliában számos jelentős művész, valamint művészeti indítványok együtt különböző cikkekkel, esszékkel, valamint a felülvizsgálatokkal együtt. A művészettörténetben, valamint számos évben előadta az ABC rádiórák művészeti tárgyait. Ugyanígy teljesen kitölti a felnőttek történelmi fikciójának könyvet.

* Közzététel: A Traudi Allen “a régi környezetbarát szék” példányát kaptam a felülvizsgálatért. Minden vélemény pontos, valamint 100% -os enyém.

Cascia Talbert is a hectic blogger, publisher, freelance writer, on the internet vendor as well as mom of five children, living in The Pacific Northwest. B.A. A történelemben, a jogszabályokban, valamint a kompozíciónak, valamint az egészséges tartózkodás iránti lelkesedése 2007-ben kezdte meg az egészséges anyák magazinját. Az egészséges anyák magazinja jelenleg az egész Egészségügyi és Wellness Blog az anyák számára, valamint számos Egészségügyi és wellness professzionális írók, valamint anya bloggerek. Ms. Talbert úgy véli, hogy ha az anyukák jól tájékozottak az egészségügyi és wellness problémákról, valamint pontosan hogyan kell maradni egészségesek, akkor átadhatják az információt a gyerekeiknek, valamint fordítva az ifjúsági elhízási statisztikákat az Egyesült Államokban

Talbert asszony egy kiemelt egészségügyi és wellness blogíró, a Wellsphere.com webhelyen, és cikkei szintén felfedezhetők az ezineArticles.com oldalon. Ugyancsak az egészséges anyák szociális hálózatát futtatja Ning-ben, a Talbert Nutrition LLC fő reklámozója, valamint az amerikai wellness kihívás szociális hálózati tanácsadó testületén. Tartsa be őt a Google + -on.

Ha tetszett ez a rövid cikk, örülhet ezekben a történetekben.

Betöltés…

VAR MarkorGiddate = Új dátum (); Document.Write (“);

Link a hozzászóláshoz: A modern háztartási fable tanítja a fiatalokat a kiadás megoldásairól < / a>
A gyerekek összefüggései végül a könyv emberei voltak

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *