A teljes tej nem megfelelő a gyerekek számára: Miért szolgálják fel még mindig az intézmények?

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Az utóbbi időben az Amerika intézményi ebédmenüi megszűntek, és a szülőknek fokozatosan aggódnak gyermekeik egészségének és wellnessének, valamint a jólétnek a meghatározása miatt. A szövetségi törvény az intézményi ebédjogi törvény értelmében táplálkozási útmutatásokat, valamint olyan követelményeket nyújt, amelyekhez az intézményeknek be kell tartaniuk. Ezek az iránymutatások magukban foglalják a kávézó által kínált mennyiségű mennyiséget és típusú ételeket, amellett, hogy a tápanyagok, például a telített zsír, a koleszterin és a nátrium korlátozásait is meghatározzák. Pontosabban, az intézményi ebédeknek a javasolt mindennapi juttatás (RDA) 1/3 -i biztosítása a fehérje, a kalcium, a vas, az A -vitamin, a C -vitamin, valamint a javasolt energiabevitel (REI) 1/3 -jának a kalóriákhoz. Ezenkívül a kávézónak 5 elemet kell kínálnia egy intézményi ebéd részeként, amelyek közül az öt közül háromnak módszert kell készítenie a gyermek ebédtálcájára. Ide tartoznak egy keményítő, hús (vagy húspótló), gyümölcs, zöldség és tej. Hasonló iránymutatások vannak az intézmények számára, amelyek szintén reggeliznek. Ezek az iránymutatások különösen fontosak, mivel sok gyerek étkezésük nagy részét az iskolában eszik.

A tej hozzájárul a tápanyagok nagy részéhez az intézményi ebédekhez. Ez egy értékes, tápanyag-sűrű fehérjeforrás, kalcium és D-vitamin, amelyek mindegyike fontos a megfelelő táplálkozás, valamint az iskolás korú gyermekek ideális növekedése szempontjából. A teljes tej azonban jelentősen hozzájárulhat az étkezés telített zsírjához, valamint koleszterin anyagához.

Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia (AAP) szerint a teljes tej, valamint más teljes zsírtartalmú tejtermékek csak az 1-2 év alatti gyermekek számára megfelelőek. A kettő alatti gyerekek, akik a gyors növekedés és az agy fejlődésének stádiumában vannak, nagy energiával és étkezési zsírigényük van. Követelik a kiegészítő zsírt, amelyet a teljes tej tartalmaz.

Kapcsolódóan az iskolába járó szezon-az idő, hogy elkezdhesse főzni a gyerekeiddel!

Mindenki másnak azonban az alacsony zsírtartalmú tejtermékeket, beleértve a sovány tejet is, kiválasztja. Valójában az AAP meghatározza, hogy a kettőnél fiatalabb gyerekeknek nem szabad teljes tejet inni. A sovány tej a táplálkozási érték szempontjából hasonló a teljes tejhez, azonban a telített zsír, a koleszterin és a kalória lényegesen alacsonyabb. A magas telített zsíros étrend az elhízás, a szívbetegség és a specifikus rákok megnövekedett veszélyéhez kapcsolódik. A telített zsírbevitel káros felhalmozódást vált ki az artériákban, valamint az egészséges egyének ereiben, a kisgyermekeknél kezdve. Fontos, hogy gyerekként megkezdjük az egészséges táplálkozási szokásokat, valamint az egész élet egész életében történő lehetőséget.

A gyermek felfedezésének nagy része a modellezéssel történik. Vagyis a szüleik vagy más gondozók cselekedeteinek figyelésével pontosan felfedezik, hogyan lehet felnőtt. Ez az étkezés szempontjából különösen fontos: felnőttként élelmezési preferenciái gondosan társulnak azokhoz az ételekhez, amelyeket látott, akiket a szülei esznek. Mi történik azonban, ha a gyerek napi 3 -ból 2 -ből 2 -t eszik az iskolában, plusz egy snack? Mivel oly sok ételt esznek a házon kívül vagy a szüleik gondozásában, a fiatalok fokozatosan támaszkodnak a tanárokra, a gondozókra és a kávézó személyzetére, hogy az egészséges lehetőségeket és az egészséges táplálkozási magatartást megtervezzék.

Az igazság az, hogy azok az emberek, akik elszámoltathatók az ételek kiszolgálásáért vagy a gyerekeivel való étkezésért, általában nem kapnak formális táplálkozási oktatást. A legtöbb esetben az óvodai osztálytermi segédként vagy a konyhai munkavállalóként magas intézményi szintű oktatásra van szükség. Függetlenül attól, hogy akadémiai háttérüktől függetlenül, az emberek tipikus tévhit, hogy azt hiszik, hogy a teljes tej táplálkozási előnye van a sovány tejhez képest. Ugyanígy rendkívül tipikus, hogy a szülők olyan oktatókkal vagy gondozókkal találkoznak, akiknek más hiedelmei vannak, mint a sajátjuk, amikor gyermekeiket etetik. Különösen akkor, ha a gyermek egészségének jólétéről beszél, amikor a szülő úgy érzi, hogy egy módszert érez, ám gondozójuk még egy módot érzi, ez némi feszültséget okozhat. Egy jól szándékos nappali gondozó csak nem tudják vagy megértik azokat az okokat, amelyek miatt a teljes zsírtartalmú tej veszélyes lehet még a kisgyermekek számára is. A szülőknek gyakran nehéz időük vanEnnek az üzenetnek az átadásának azonban továbbra is támogatja gyermeke egészségét.

Kapcsolódó uborka egészségügyi és wellness előnyeivel kapcsolatos

Ilyen körülmények között szülőként joga van kiválasztani, mit csinál a gyerek, és nem eszik. Hangsúlyozhatja ezt a problémát az oktató számára udvarias módszerrel, miközben továbbra is szilárd. Szükség esetén utaljon be egy megfelelő erőforrásra, például a www.mypyramid.govra, az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémiára, a gyermekorvosra vagy akár egy regionális dietetikusra, hogy további tanácsokat kapjon az ügyről. Gyermeke egészsége és wellnesse először jön!

A szerzőről Joananna Dolgoff, M. D. gyermekorvos, Kid Hiba-szakértő, valamint a Red Light, a környezetbarát Light, az Eat Jobb (Rodale, 2009) szerzője. Dr. Dolgoff gyereke, valamint a Teen Fegass Loss Program (http://www.drdolgoff.com) szerepelt a WABC News, a WNBC News, a Fox 5 Morning Show, a My9 News, valamint a WPIX News oldalon. Hasonlóképpen filmezte a Today Show -val, valamint az Extra -val, a The Huffington Post hivatalos blogírója, valamint a Camp Shane hivatalos orvosa, a nemzet legnagyobb súlycsökkentő táborának. A 45 különböző meghatározásból származó gyerekek a fogyás során Dr. Dolgoffon az Internet Súlycsökkentési Program (http://www.drdolgoff.com) .Dr. Dolgoff a Princetoni Egyetemen, valamint a NYU Orvostudományi Intézetbe ment, és befejezte gyermekgyógyászati ​​rezidenciáját a New York -i Columbia Presbyterian Gyermekkórházban. Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia igazgatóságának tanúsítvánnyal rendelkező munkatársa, valamint egykori engedéllyel rendelkező fizikai fitnesz oktató. Dr. Dolgoff a New York -i Roslynban lakik férjével, valamint két gyermekével, 4 éves és 7 éves korában.

Link ehhez a bejegyzéshez: A teljes tej nem megfelelő a gyerekek számára: Miért szolgálják fel még mindig az intézmények?

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *