5 activities TO MAKE long BAD-WEATHER DAYS BEARABLE

Oh, the weather outside is frightful… For parents of stir-crazy kids, I think the atmosphere inside the house is more frightful. Biztos, hogy ülhetnénk a kanapén, és hat filmet nézhetünk, csak felkelünk, hogy csak a vizes palackunkat újratöltsük, de ez nem égne fel semmilyen energiát, a gyerekeknek fel kell használniuk, és este, biztosan visszapattannak a falakról. here are five fun things to do inside when it’s dark and cold well before dinner time.

Egy nagyon hosszú fürdő. Töltse fel a kádat a nap közepén, és hagyja, hogy a hajszálak csúnya üzlete nélkül játszhassanak. Kísérlet a jégkockákkal. Hozzon műanyag konyhai edényeket. használja a glowstickokat, és kapcsolja ki a lámpákat. Hogy egy párt. (Don’t leave little ones unattended.)  recently my spouse shocked and delighted my daughter by running into the bathroom in his swim trunks and jumping in to her bath, making a big splash. A szemüveg és a fürdőruhák viselése úgy érzi, mintha a fürdés helyett nyaralást érez.

Sütés. involve kids in reading a list of ingredients, lining them up on the counter, finding the right equipment and following a recipe. A dobozos brownie keverékének jelentős rajongója vagyok, vagy csomagolt torta keveréket használok a cupcakes készítéséhez. Trader Joe Vanilla Bean Cake Mix az én Go-to. Megtartja az összetevők számát és a piszkos edényeket kezelhetővé. (Tipp a Parenthacks.com-tól: Hagyja, hogy a rendetlen keverők térdre kerüljenek, és a mosogatógép nyitott ajtaját, mint a számlálójukat. Amikor elvégezték, zárja be az ajtót, és hagyja, hogy a liszt és a cukor leereszkedjen a következő ciklusban .)

Díszítő. Fókuszban a közelgő ünnepre vagy a következő család születésnapjára. Vagy hozzon létre egy egyszerű jelet, amely azt mondja: “Zoe szobája”. Tegyen valamit, hogy lógjon, ahol élvezhetik. Ezt a lógó kijelzőt szalagról és körállványról készítettük az ajtóhoz.

Dance Party / Családi zenekar. gyűjtsük össze az összes eszközt a házban. Rendezzen színes törölközőt a padlón, hogy mindenkinek saját mini-szakasza legyen. Kapcsolja be a zenét, vagy készítse el a sajátját. Próbálja meg a “Freeze Dance” a gyerekeknek két és fel. van egy kiságy? Hagyja, hogy a gyerekek show-t csináljanak neked.

Tisztítsa meg az időt. Kézi tisztítószerszámokat, amelyek szórakoztatják. Sövények és porszívók, tollasok, szivacsok és spray palackok. Tartsa távol a kemény vegyi anyagokat, és csak hagyja, hogy vizet használjon. A tisztítás sokkal nagyobb vonzóbbá válik, ha vannak tartozékok. (Tipp: Ha van egy száraz ruhadarab egy összecsukható póluson, vegye ki a pólus egy hosszát, hogy gyermekméretű mopsá váljon.)

Kapcsolódó: játszani mágnesekkel távol a hűtőszekrénytől; 5 Édes tudományos projekt az óvodások számára

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *