Önkéntes a baba

néhány héttel ezelőtt, adtam Megant Idegen az izgalmat (vagy az ijesztő), hogy a valós életben elismerte a munkáját a weboldalán, ugrott majmok. Meghatároztam őt a parkban, és a gyermekek különleges kombinációja (Twin gyerekek és egy idősebb lány) úgy gondolta, hogy kétségtelenül az a személy, akit úgy gondoltam, hogy hasonlít, bár csak néhány képet láttam a Flickr-en. Tehát természetesen úgy érzem magam, mint egy stalker, amikor közeledtem hozzá, de amikor bemutattam magam, nem tűnt félelmetes öt méteres nulla hüvelykes struktúrám, vagy a későn harmadik trimeszterrel. A következő héten néhány e-mailt cseréltünk, és Megan, aki egy veterán anyu (nem egy újonc!) A kisgyermekek, Huck és az óvodás Annabella, megosztott egy fantasztikus tevékenységet velem.

Minden péntek reggel veszem a gyerekeimet (2, 2, & 4) a helyi leves konyhába, ahol felveszünk több doboz ételt, és szállítjuk őket azoknak az embereknek, akik nemrégiben költöztek ki a hajléktalan menedékből, és még mindig megpróbálnak visszatérni a lábukon.

Biztos vagyok benne, hogy a kétéves évek nem értik, hogy néhány embernek van étele és néhány embere. Még a négy éves korom is csak megérti, hogy mit csinálunk. (A múlt héten azt hittem, tényleg megkapta, amíg azt mondta: “Ha nincs elég ételük, miért nem haladnak meg csak sokkal gyakrabban az élelmiszerboltba?”) Még mindig remélem, hogy én vagyok Legalább egy vetőmagot ültetni a közösségnek való visszatérésről. Plus, it’s become a routine and kids love routines, no matter what they are.

Ha nem találsz olyan önkéntes lehetőséget, amely gyerekbarát, és nincs jó hírű gyermekgondozás, az anyád barátaidat segítik. Ha van egy playgroup, és kényelmesen elhagyja a gyerekeit egy órára vagy két órára, a kereskedelem, és minden héten van egy anyu az önkéntes munkába, miközben a többi anya élvezi a gyerekeket.

Látogasson el az önkéntegermatch.org-hez, vagy írja be az “önkéntes” és a várost egy keresőmotorba, hogy megtalálja a lehetőséget a környéken.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *