A lánc törése: a háztartások függőségének ciklusa

megosztása gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A szülőknek, az egyik nap, amit kincs sok az, amikor az újszülött kölyöket a karjukba helyezték. Ha abban a pillanatban elmondanád nekik, amikor nagyon először nézzük be gyermekeik szemét, hogy egy személy napjaik ugyanazok a szemek, amelyek rájuk néznek, egy nap tele vannak könnyekkel, mivel a szüleik fegyvereiből húzódnak A szülő függőségének köszönhetően valószínűleg ki fog dobni a küldeményszobából.

A 18 éven aluli 8,3 millió gyerek esetében, akik szülői függőségnek vannak kitéve, ez a valóság az igazság, amit minden egyes napon aggódnak. Sokkal többet fedezzen fel a háztartásokkal kapcsolatos függőség ezen ciklusáról az alábbi infographic-ból, amelyet az Emerald Coast utazás útján készített:

Zűrzavar, valamint konfliktus

While being eliminated from the house is just one of the fears the kid of an addicted parent faces, the turmoil as well as dispute they deal with in the house makes its mark in other methods as well. Az iskolában nehézségekkel küzdhetnek, beleértve a besorolást, vagy felfüggesztik, és ugyanúgy sokkal több egészségügyi és wellness problémái vannak – mind az érzelmi, mind a fizikai.

Statistics show that kids subjected to addiction by a parent are four times much more likely to begin abusing alcohol or unlawful medications themselves, particularly if they have been eliminated from the house as well as put in foster care.

A Foster szülők mindent megtesznek, hogy meg tudják emelni a gyerekeket, hogy gondoskodjanak a gyerekek, bár egyes esetekben a gyermek életét, mielőtt a szülő (k) miatt megszűnt, a függőség elhagyja a sebeket, amelyeket nehéz gyógyulni, valamint hegek, amelyek mélyen gyógyulnak .

Kapcsolódó mi a bronchitis? – a tünetek, valamint a kezelés

Következmények

A függőség ciklusa folytatódik, mint a gyerekek áthelyezése serdülőkornal, valamint felnőttkori. Gyakorlatilag olyan, mintha az auto-pilóta, a tudatalattiban eltemetve.

A fiatal nők, akiket elősegítő házakba helyeznek, kétszer akkora valószínűséggel, hogy végül arra, hogy elvárják, mielőtt azok a tizenévesekből származnak, és azok, akik végül arra, hogy várták, mikor 46% -kal nagyobb valószínűséggel várnak második alkalommal.

As adults, they bring the memories of a parent who struggled with addiction as well as deal with the consequences by having a higher possibility of marrying somebody with an addiction or who experienced the exact same type of childhood. Ha szüleik alkoholisták voltak, akkor ez négyszer sokkal valószínűbb, hogy hasonló függőségeket és szenvedélyeket hoznak létre.

Megszakítja a ciklust

Breaking the cycle of addiction in households implies having the guts to stop your own addictive behaviors, or stepping in when you see a kid at risk. Más háztartási tagokat, oktatókat, valamint megbízható barátokat vesz igénybe, hogy elérje a gyerekek védelmi szolgáltatásainak értesítésével, ha tudatában van egy gyerek bántalmazásának. A ciklus megszakítása azt jelenti, hogy nem. Ez azt jelenti, hogy véget érő társfüggő viselkedés, amelyek lehetővé teszik a szenvedélybetegek folytatását a pusztító viselkedésükben.

A ciklus megszakítása lehet az egyik legnehezebb dolog, amit a szülő, a nagyszülő, a háztartás tagja, oktató vagy megbízható haver tehet. Azonban ugyanúgy lehet a legjobb, valamint sok szerető dolog, amit valaha is tett egy gyermek számára.

Maradjon riasztást a gyerekek figyelmen kívül hagyására vagy visszaélésekkel kapcsolatos jelzésekért. Az interferencia megmentheti az életüket.

Link erre a hozzászólásra: A lánc törése: A függőség törlése a családokban
Kapcsolódó hétvégi visszaverődés

0/5

(0 Vélemények)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *