A terhességi gyomorégés

legmegfelelőbb gyógyszere a terhesség gyomorégésének elkerülése érdekében, mondjuk, hogy az étkezés során vizet ivjon.

Körülbelül 25 hetes terhes, a gyomorégés bosszúval kezdődött. Általában az est vége felé felgyulladt – egészen, amikor a Rookiedad Alec hazaért a munkából -, és lefekvésig tartott. Nyafogás nyafogás. Fészkelődik. Panaszkodik. Wah.

Emlékszem erre a tünetre, aki már korábban. Egyszer olvastam, hogy sok gyomorégés azt jelentette, hogy a baba hajjal születik. Amikor a második fiam körülbelül 18 hónapig kopasz volt, kidobtam ezt az elméletet az ablakon. Ezúttal, ahelyett, hogy mártír lennék, és egy szőrös gyermeket várnék, sok olvasást és kutatást végeztem a témáról. Sok webhelyet találtam, amely hajlandó engedni, hogy kivágjam a kedvenc ételeimet. Vettem egy nagy mennyiségű rendszeres szilárdsági tumot is, hogy szükség szerint felbukkanjak őket.

Aztán elolvastam a legjobb útmutatást, és kipróbáltam! Annyira fantasztikus volt, hogy nem is akartam blogolni róla, mert aggódtam a sikerem. Ez a csodálatos tipp – ne igyon étkezés közben – lehetővé tette számomra, hogy egy héten menjek el gyomorégés nélkül, és nincsenek tumok, és még mindig nagyjából eszem, amit akartam. Édes.

Az ivás nem volt teljesen ellentmondásos számomra, mert úgy tűnik, hogy sok-sok víz hígítaná a savat és megnyugtatná az égést. Nyilvánvaló, hogy az étkezéssel történő ivás tovább hátráltatja a gyomrot, és a csúnya savakat refluxhoz (vagy bármi másnak hívják, terhes vagyok, nem orvos!).

Nyolc napos nagy siker után egy kicsit kakas voltam. Tegnap este egy nagy pohár narancslevet ittam közvetlenül vacsora előtt. Szenvedés.

Tehát visszatértem a kocsihoz, hogy sok vizet iszom az étkezés között, és hagyom, hogy egy kicsit szomjas legyen étkezés közben. Egyéb útmutatás tetszett? Szerezzen kalciumot (más néven fagylaltot), és viseljen laza ruhát.

Találtál jó megoldásokat a gyomorégés terhességére? Én vagyok a fül (és a torok).

Ön is élvezheti:

16 tennivalót kell tenni a terhességi ágyneműnél

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *