A kognitív viselkedési teapy és a gyógyszeres kezelés segíthet a fiatalok számára az OCD

megosztásában!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A Philadelphiai Pennsylvania Egyetem Orvostudományi Intézetének kutatásainak új kutatása szerint beszélgetés terápiát (kognitív viselkedésterápiát) adtak hozzá a gyógyszeres kezeléshez néhány fiatal, valamint tizenévesek obszesszív-kompulzív rendellenességben.

A legtöbb OCD -vel rendelkező fiatalot fluoxetinnel (Prozac) vagy sertralinnal (Zoloft) kezelik. Bár a szakemberek úgy vélik, hogy még az OCD -ben szenvedő gyógyszereknél is vannak tünetei.

A kutatók idézik, hogy az Egyesült Államok minden 100 fiataljában egy személy van OCD -vel. Általában azzal kezdődik, hogy a gyerek folyamatosan mossa a kezét, amíg meg nem robbant és nyers. Ezek a fiatalok úgy vélik, hogy megkövetelik, hogy ezeket a viselkedést vásárláskor végezzék el, hogy megnyugodjanak.

Szülőként aggódok a gyermekeink gyógyításának lehetséges mellékhatásai miatt. Ez a kutatási tanulmány bizonyítja, hogy a gyógyszeres kezelés önmagában nem mindig működik, és vannak más lehetőségek is, hogy gyermekeinket rendellenességekben segítsék.

A kutatási tanulmány a hét és a 17 év közötti 124 fiatalot vizsgálta, az OCD -vel. Mindegyikük legalább egy gyógyszert szedtek, ám mégis mutatott OCD tüneteket.

A gyerekek a vizsgálat során a gyógyszeres kezelésen maradtak. A kutatók szintén három csoportra osztják őket; Az egyik, amely nem kapott extra kezelést, amelynek egy órás kognitív viselkedési terápiás foglalkozása volt, amikor egy hét, valamint a harmadik csoport csak röviden beszélt az orvosokkal a rutinszerű gyógyszeres kezelések során.

Három hónap elteltével azok a gyerekek, akiknek a teljes kognitív viselkedési terápiája a gyógyszereikkel együtt, sokkal jobbak voltak, mint a többi résztvevő. Körülbelül 70 % -uk fokozódott az OCD -tüneteikben, szemben a 35 % -kal, akik rövid irányt kaptak a CBT -ről, valamint a fiatalok 30 % -a, akiknek nem volt semmiféle kiegészítő kezelése.

Kapcsolódó három ízletes módszer a zöldségek előkészítéséhez az őszi menühez

Ha a gyereknek OCD -je vagy kapcsolódó állapota van, valamint gyógyszeres kezeléssel jár, érdemes gondolkodni a kognitív viselkedésterápia hozzáadásáról. Mielőtt elkezdené bármilyen típusú kezelést, először az orvosával járjon el a gyermek tüneteinek.

Erről a szerzőről

Cascia Talbert egy hektikus blogger, kiadó, szabadúszó író, az internetes eladó, valamint öt gyermek anyja, akik a Csendes -óceán északnyugati részén élnek. B.A. A történelemben, valamint a jogszabályokban, valamint a lelkesedés iránti lelkesedésben, valamint az egészséges maradásban, 2007 -ben kezdte meg az Healthy Moms Magazine -t. Az Egészséges Anyák magazinja jelenleg a legfontosabb egészségügyi és wellness blogot helyezi el, valamint számos szerepel, valamint számos szerepel. Egészségügyi és wellness szakmai írók, valamint anyu bloggerek. Talbert asszony úgy véli, hogy ha az anyák jól tájékozódnak az egészségügyi és wellness problémákról, valamint pontosan hogyan lehetnek egészséges maradni, akkor ezt az információt átadhatják gyermekeiknek, és megfordíthatják az ifjúsági elhízási statisztikákat az Egyesült Államokban

Talbert asszony egy kiemelt egészségügyi és wellness blogíró, a Wellsphere.com webhelyen, valamint cikkei szintén felfedezhetők az ezineArticles.com oldalon. Hasonlóképpen vezeti az egészséges anyukák közösségi médiahálózatát a Ning -en, kezeli az anya természetes egészségét és wellness -jét, valamint a wellness áruházat, valamint az America’s Wellness Challenge közösségi tanácsadó testületén.

Link ehhez a bejegyzéshez: kognitív viselkedési teapy A gyógyszeres kezeléssel együtt segíthetnek a fiataloknak az OCD -vel

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

CsipogOssza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *