Az anyasági farmer kékké tesz

néhány nappal a szülés előtt, kisgyermekem a hasomat hegyként kezeli

Mindenki másképp reagál a terhességi súly megszerzésére és az azt követő terhesség súlycsökkenésére. Igen, tudom. És azt hiszem, minden terhesség másképp is reagál. Bírság.

Nagyon hiszek a kilenc hónapos és kilenc hónapos gondolatiskolában, de be kell vallanom, hogy csak valódi türelmetlen vagyok! Ezen a ponton (hét hét és egy nap) nem is szemmel látom a nem anyai nadrágot. Csak arra törekszem, hogy kisebb és kisebb anyasági farmerre nézzen:

Tegnap elkezdtem viselni a Whitney Xs Old Navy Marness farmerét. Ezt megelőzően Erin méretét viseltem a régi haditengerészet szülési farmert. És még mindig szemmel látom Laurie-t (biztos vagyok benne, hogy az élet megváltozik!) Hét szülési farmer. Valójában inkább inkább belemerülnék bennem, mint viselni az igazi nadrágomat. Beteg, igaz?

A való életben nem fizetek a legmagasabb dollárért a farmerért. Kényelmes vagyok a 30 dolláros tartományban, és akár 50 dollárt is elérhet, ha azt gondolnám, hogy ideálisak nekem. Sajnos be kell vallanom, hogy a saját 100 dolláros szülési farmert a téves gondolat alatt elpusztítottam, hogy minden nap 10 hónapig viszem őket, és ők elégedettek lennének a változó testemmel. A két pár, amit kipróbáltam, egy ütköző volt a get-go-ból.

A Bella Dahl farmernek volt egy hasi zenekara, amely felgyorsította őket, és sok alkalommal csomós volt? És szintén nehéz meghúzni. Körülbelül 98 dollárt fizettem adóval a farmerért és további 10 dollárt, hogy megsemmisítsék őket.

A szülési xchange jó emberei megengedték a cserét. Hurrá! Egy extra 12 dollárt dobtam le, hogy beszerzek néhány Earl Marity farmert, amelyek figyelemre méltóak voltak a zenekar hiánya miatt. Ehelyett van néhány spandex a zsebterületen, amelyek kibővülnek és összehúzódnak anélkül, hogy minden szülést megnéznének. Hűvös, gondoltam. Üdvözlet, a dang dolgok csak nem maradnak fel. Zsíros. Túl nagyok vagy túl kicsik? Soha nem tudtam kitalálni. Kipróbáltam őket öt hónapos terhes -től hét hétig, minden héten. Azt hiszem, továbbra is megpróbálom … mi a fene, hogy veszítenem kell ezen a ponton?

És továbbra is megpróbálom beágyazni azokba a hétbe. Legalább viszem a szuper hosszú anyasági ingem.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *