Tech kedd: Geeky alkalmazások, hogy kiszálljanak a csecsemőkkel

geeky anyukákkal, valamint az apukákra, hogy elhagyják az otthont is, igaz? Miközben szeretlek itt látni itt a blogban, azt akarom, hogy friss levegőt és napsütést kapjon. Ha valaki megköveteli, hogy adjon meg néhány pontot az erőfeszítéseihez, próbálja ki az egyik alkalmazást a kirándulások játékához. A geo-location alkalmazások a csecsemővel sétálnak egy vadászatra. A nerdy szülők szeretnének használni a Foursquare, Ingress vagy Geocaching alkalmazásokat, hogy a videojátékokhoz hasonlóan a fantasztikus szabadban vezessék be őket.

négyszögben. Gyerekekkel vagy anélkül felnőttek számára, bárhová is megy.
Használja a telefonját, hogy „bejelentkezzen” a különböző valós helyekre, amikor megérkezik. Ha elég gyakran megy egy helyre, akkor végül a polgármester lesz. Hasonlóképpen megtisztelő jelvényeket készíthet a játékban különféle mérföldkövek eléréséért, például napi tízszer ellenőrizni, vagy 5 különböző mozgókép -színházra. A társadalmi jellemzők felhasználásával felfedezheti, hogy melyik haverja van a közelben, megoszthatja ötleteit egymással, és képeket hagyhat tapasztalatairól. Nem értem, miért vagyok annyira nagyon benne; Nincs funkcionális alkalmazás (eltekintve az adatok dokumentált megszállottságától a saját kedvéért!). Az írás óta sokkal több, mint 3000 bejelentkezésem van, valamint sok polgármester.
Szerezd meg a Foursquare -t az iTunes App Store -ban vagy a Google Play Store -ban.

Geocaching. A szülőknek, mind a fiataloknak egyaránt, a kincs ellenőrzése.
Használja a telefonját (vagy egy régimódi weboldalt), hogy fedezze fel a miniatűr bitek rejtett gyorsítótárat, valamint a bobokat. Beismerem, hogy még soha nem tettem ezt, de azt hiszem, hogy igazán szórakoztatónak tűnik csak az ideális geeky család számára. Shiloh mindent elmond nekünk a hatalmas várt gyomorral, valamint a Bit csecsemő oldalsó gömbjével, valamint Whitney elmagyarázza családja tapasztalatait a Geocaching -ban, beleértve néhány okostelefon -alkalmazást is.
Ez a úttörő geocaching alkalmazás körülbelül 10 dollár az iTunes App Store -ban vagy a Google Play Store -ban, ám rendkívül ajánlott.

Behatolás. A szülők és a hatalmas gyerekek számára, bizonyos helyszínek elkapása.
Csak android telefonos személyek számára az Ingress egy „kibővített valóság” játék, ahol a környéken/városában különböző „portálokhoz” kell sétálnia. Ezek a portálok valóban valódi tereptárgyak, szobrok, valamint más nyilvános, történelmi vagy kreatív helyek, amelyeket még soha nem figyelt meg. A cél az, hogy ezeket a portálokat elkapja a csapatának, és összekapcsolja őket. A játéknak szüksége van arra, hogy fizikailag közel legyen ezeknek a helyeknek, így kiszáll, és új és különleges tereptárgyakat lát el a regionális területen. A játékstílus azonban meglehetősen rendetlen: a két csapat a megvilágosodás, akik új idegen innovációt fogadnak a Földre, valamint az ellenállásra, akik az idegenek ellen állnak. A kezdethez választja mindkét oldalt, valamint a hűség nem változik. A férjem, valamint a nyolc éves korom minden hétvégén órákig jár, hogy ezt a játékot játsszam.
Kérjen meghívót a oldalon.

Ezek azok a GEO alkalmazások, amelyeket használunk. Van egy geeky bűnös élvezete, amely kiszabadítja a valódi világba? Mondd meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *