Tanuljon meg a Baby Masszázst

, Függetlenül attól, hogy természetesen Zen mama vagy szkeptikus, nagyon ajánlom, hogy tanuljon meg néhány csecsemőmasszázs technikát (emellett senki sem látja, hogy csinálja, csak egy kis ember, aki nem beszél) – Egy csendes idő múlásával örömet élvezhet, megismerheti a baba apró fejlődő testét, és gyakran rávilágít a gyerekre, hogy lehűljön és aludjon. Win Win.

Szerencsém volt Berkeley-ben élni, és van egy anyukák csoportja, amely rövid műhelyt használt a Baby Masszázsban, és lehetőséget arra, hogy néhány másik lépést felvegyek egy ASS-ASS Mommy jóga osztályban. Az apró masszázsképzésemhez, a Baby Whisperer könyv tízlépcsős tervvel rendelkezik a nagy csecsemőmasszázs számára.

A masszázs mindkettőtök számára szórakoztató lehet, még akkor is, ha felkészülsz, amennyire csak megy, amíg egyikük sem lesz túl izzadt és sírni kezd. Könnyítse meg magát, és álljon meg, ha egyikük túl zavarja a folytatást. Hozzon létre egy hosszabb masszázst, ha mindketten készen állsz.

Néhány gyors ötlet és ötlet:

Tartsa a szobát melegen és barátságosan. Szeretek előzetesen néhány kézi törölközőt dobni a szárítóba; Az egyiket alatta és egy olyan bitek fedezésére használom, amelyeket nem masszírozok. A felső törülköző váratlan pisilés esetén is megduplázódik.

Beszélj át, amit csinálsz; Azt mondom, hogy olyan dolgokat, mint például: „Küstösen mozgásokat készítek a kiskorú apró lábadon a hüvelykujjaimmal”

Használjon egy kis olívaolajat a kezén. Hihetetlenül kicsi tálat töltök az olívaolajjal, és a munkaterületem mellett/a csere asztalánál tartom.

Próbálja ki a csecsemőmasszázst, miközben utazik, hogy segítse a babáját, és érezze magát egy ismeretlen helyen.

Haladj tovább, ha a baba bosszantónak tűnik. Próbáljon ki egy másik testrészt, vagy adja fel teljesen …

Biztos vagyok benne, hogy a masszázs nagyszerű alsóidő előtti rituálé, mivel még egy rövid masszázs is éhes, kopott és nagyon boldog. Holden masszázsokat adtam, amikor egy éjszakán át utaztunk otthonról. Bármennyire kínos is érezheti magát, miközben csinálja, próbáljon visszarúgni és örömet szerezni a pillanatban.

Tetszik ez a videó, amely lépésről lépésre mutatja be a tervezőt, bár a tervező szerint speciális baba krémre van szüksége, és én nem.

Sokkal több referenciaként lásd a csecsemőmasszázst (a szerető szülők kézikönyve) vagy a régi készenléti, a The Baby Whisperer.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *