Az egészséges táplálkozás a március Nemzeti Táplálkozási Hónap

megosztásának megünneplésére törődik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A tavasz a fiatalítás szezonja, és ez a legjobb idő az egészséges táplálkozási rutin felgyorsítására.

A legjobb módszer a kezdéshez, ha a hűtőszekrényt és a szekrényeket egészséges rugó tisztítást biztosít. Szabaduljon meg a feldolgozott ételektől, amelyek dobozokban érkeznek, és bármi, amit fehér lisztből vagy kifinomult cukorból készítenek. Cserélje ki az édes ételeket friss gyümölcsökre, és cserélje ki a sós harapnivalókat és a chipset egészséges sült diófélékkel. Ha egy terméknek kiszámíthatatlan összetevői vannak, vegye ki a konyhából, és lépjen az egészségesebb, természetes ételek felé.

Az egészséges táplálkozás választás, és ez egy olyan választás, amely sokkal több energiát, élesebb mentális tisztaságot, nagyobb fókuszt és jobb alvást eredményez; Nem is beszélve a karcsúbb testről és sokkal tónusúbb ABS -ről. Készítse fel a hűtőszekrényt leveles zöld zöldségekkel, hormonmentes tojásokkal és húsokkal. Azt javaslom, hogy cserélje ki a fehér rizst és a tésztát a fehérjében gazdag quinoa és a teljes kiőrlésű gabonafélékhez. Ezek az alapvető változások rövid idő alatt jelentősen javíthatják az egész család egészségét.

Az egészséges, költségvetés-barát ételek főzése egyszerű a Sidechef receptjeivel! Miután a konyhát megtisztították és újra felszerelték, nézd meg a kelkáposzta tálakat, süllyesztést, harapnivalókat és turmixokat, amelyek megtévesztik a családot abban, hogy azt gondolják, hogy dekadensek.

Íme néhány igazán alapvető módszer a tisztább étkezésre való áttéréshez:

1) Készítsen szószokat és salátaönteteket a semmiből: A palackozott, üzletben vásárolt változatokat kukoricaszirupdal és kiszámíthatatlan vegyi anyagokkal töltik meg. A Sidechef rengeteg könnyű öntettel rendelkezik, de az egyik kedvencem a balzsam, olívaolaj, só, bors és egy citromprés keveréke.

2) Hagyja ki a kenyeret: Próbálja ki a szendvicseket egy erős zöldbe, például gallérba vagy romain salátaba. Ha otthoni reggelit készít, cserélje ki a pirítósot egy sovány pulyka vagy mandulavaj borított almaszeletre. Több száz üres kalóriát lehet kivágni az étrendből.

Kapcsolódó hidratálás: Nem csak a nyári hőhullám szempontjából döntő jelentőségű- ez is segíthet az emésztésben

4) Újra fonó zöldségek: Ugyanaz a salátákhoz kapott kelkáposzta dobható turmixokba és quinoa tálakba dobható. A csirke oldalaként vásárolt brokkoli hozzáadhatók a sírásokhoz és a salátákhoz is. Kísérletezzen a konyhában, és érezd jól magad azáltal, hogy extra zöldségeket ad az étkezéshez kreatív módon. Lásd a Sidechef útmutatást.

Írta: Elise Joan az Healthy Momies Blog magazinért, amely egy részletes és könnyen hozzáférhető fitnesz rutinhoz, hogy együtt járjon az új étkezési választásokkal, nézd meg a jóga és a fitnesz folyamatait

Link ehhez a bejegyzéshez: Egészséges étkezés a március nemzeti táplálkozási hónapjának megünneplésére < /a>

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *