Készítsen fantasy figurákat a gyerekeivel

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

https://apis.google.com/js/plusone.jsby Danielle Webb

Úgy tűnik, hogy az elektronika néha átveszi gyermekeink életét.

Még egy csecsemő is megértheti az okostelefonok, valamint a kettő fiatal gyerekeinek néhány alapvető ellenőrzését.

Ez az innovációval való interakció nem feltétlenül rossz dolog, mivel a szoftveralkalmazáshoz szükséges dátumot meg tudjuk tartani, és nem lesz kérdés, hogy növekedjenek, és munkát kapjanak, azonban nem szabad az elnököt megengedni, hogy a kezükkel előállítsák őket. Vagy használja ki kreativitásukat játékokkal.

A gyermekruhák eladója, Polarn O. Pyret nemrégiben megosztott néhány PDF -et egyszerű, költségű hatékony módszerekkel az ilyen típusú képzeletbeli és tapintható játék motiválására.

Itt van egy a saját gólyalábok felépítéséhez, bár egy fantasztikus váltakozó, hogy bevonja innovatív oldalukat, ugyanakkor számukra is lehet, hogy rendkívül saját fantáziafiguráikat készítsenek – csodálkozni fogsz azzal, amit előállnak! Ha a gyerek egy kicsit idősebb, motiválja őket, hogy rajzolják meg saját karakterüket vagy állatukat, akkor vásárolják meg házát, garázsát vagy újrahasznosító tartályát az alkatrészekhez.

Ha a gyerek még nem elegendő a rajz készítéséhez, akkor kínáljon választott anyagokat, és nézze meg, mit tehet velük. Ideális ehhez ideális termékek olyan termékek, mint például az anyag maradékai, palackok, valamint a fedelek, dobozok, fa maradékok és edényfedők.

A gyerekek saját karakterének elkészítésének legfinomabb része az, hogy a bizalom és a kreativitás virágzik. Képesek logikusan hinni pontosan, hogy a különféle objektumok hogyan tudnak kölcsönhatásba lépni, pontosan hogyan tudják betartani a két terméket, valamint a programot, amelyet büszkén vetíthetnek, és beszélhetnek arról, hogy mit készítettek, amikor az emberek meglátogatják!

Tehát nem csak egy fantasztikus módszer az innovatív játék motiválására, bár ideális módszer a saját otthonában való tisztítás elvégzésére! Valójában vásárolhatja meg a bal oldali darabokat, és készíthet egy dobozt számukra, hogy saját dolgaikat készítsenek; Minél sokkal többet ad hozzá, annál sokkal többet tudnak felfedezni és létrehozni.

Danielle Webb egy hektikus blogger, innovatív és anyuka, aki rutinszerűen megosztja kalandjait, valamint javaslatait abban a reményben, hogy befolyásolja és irányítja a szülőket, amint ezt sokan tették előtte.

Link ehhez a bejegyzéshez: Fantasy figurákat készítsen gyermekeivel
Kapcsolódó stressz és szorongás kezelése, valamint más iskolai egészségügyi és wellness problémákkal kapcsolatos kérdések

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *