Törökország enchiladas #recipe

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Ez a finom és egészséges recept még a legszebb evők is tetszik.

Törökország enchiladas

Főzési idő: 20-25 perc, 6.

1 közepes hagyma, apróra vágott 1/3 csésze apróra vágott zöld paprika tbs növényi olaj2 csésze kocka, főtt pulyka (vagy csirke) 1 csésze aprított Colby/Monterrey Jack sajt; osztott1/2 csésze apróra vágott zöld chilies1 csésze tejfülke (10 3/4 oz) cond. csirkeleves krém; hígítva1/4 teáskanál. Földi koriander (opcionális) 1/8 teáskanál. őrölt cumin6 liszt tortilla (8 hüvelyk) melegített

Egy nagy serpenyőben pirított hagymában és zöldpaprikában olajban, amíg meg nem gyengéd; Vegyük le a tűzről. Keverje hozzá a pulykát, 1/2 csésze sajtot és chili -t; félretesz, mellőz.

Egy serpenyőben egyesítse a tejfölt, a leves, a koriander és a kömény. Főzzük és keverjük alacsony lángon, amíg meleg; Keverje meg az 1/2 csészét a pulykakeverékbe. Kanál kb. 1/3 csésze pulykat, amely minden tortilla közepét tölti le; Tekerje fel szorosan. Helyezze a varrás oldalát lefelé a zsíros 9 × 13 hüvelykes serpenyőbe. Kanál maradék leves keveréke a tortillák központjában. Megszórjuk a fennmaradó sajttal. Süssük 350 fokon 20-25 percig.

*Ez a recept először 2009. január 4 -én jelent meg a The Healthy Mothers magazinban.

Link erre a bejegyzésre: pulyka enchiladas #recipe

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *