A csecsemőkkel való utazás az ünnepnapokon

csecsemőkkel és kisgyermekekkel utazik az ünnepek alatt, más vadállat, mint más kirándulások, amelyeket egész évben megtehet. A kis emberekkel való légitársaság utazásának rendszeres örömein kívül magasabb árakat, tömegeket és családi stresszt adhat. Ju Hú! Rendben, csak viccelve, az egész részének kissé durva lehet, de azért vagyunk itt, hogy segítsünk rajta keresztül, mert a varázslatos emlékek, amelyeket együtt fogsz készíteni, minden bizonnyal megéri.

Legfontosabb javaslatok az ünnepi utazásra egy csecsemővel

Az újonc anyukáknál itt mindannyian köztünk megtettük a kicsikkel való utazás méltányos részét. Az alábbiakban megtalálja a legfontosabb tippeinket!

1. Csomagolja az intelligens

Amikor egy kicsivel repül, elengedhetetlen az intelligens csomagolás. Teljesen szabadon kell lennie, hogy a babát a repülőtéren átcsomja, így csak azt akarja, hogy világossá tegye, és csak az alapvető elemeket hozza magával. Íme néhány alapvető elemem:

Legalább egy extra ruhadarab minden 4 év alatti gyermek számára
Egy extra póló és könnyű kapucnis az anyának (ha valaha is van utazási katasztrófa hányással, akkor hálás leszel)
Harapnivalók
Törlőkészülék
Pelenka
Néhány kis játék
Szórakozás (iPad, táblagép stb.)
Binkies vagy egy üveg (hogy segítsen megkönnyebbülést nyújtani a kicsinek, ha a fülük felbukkan)
Ajándék a légiutas -kísérőknek (soha nem fáj, hogy extra jó legyen a frissítések és a freebiesért felelős emberek számára!)

2. Hajtsa le az autó üléseket (vagy legalább ellenőrizze őket!)

Időnként a legjobb termék jelentősen változhat. Hagyja abba a gépjármű -üléseket a repülőgépekre, vásároljon egy párnázott autó üléssákot, és ellenőrizze a kis autó ülését az utazás elején.

Ha aggódik a biztonsági ülés biztonságáért, akkor érdemes megnézni ezt az FDA által jóváhagyott strappy síkbiztonsági hevedert.

Újonc anya hack! Bekapcsolja a dzsekiket és más puha tárgyakat az autó üléssákba, és kapsz egy teljesen ingyenes ellenőrzött táskát. Ezt még egy kis profil -emlékeztetővel is megtesszük. Shh.

3. Hozza magával a szórakozást

Dobja ki a közös szentségkorlátait. Ha gyermeke egy órán át tartja a Blippi -t, azt mondom, hogy legyen. Ez mindkét józanságodnak szól. Visszatérhet a tipikus szírási korlátokhoz, amint az utazási nap véget ért.

Ügyeljen arra, hogy előzetesen töltse le a show-kat vagy a filmeket, hogy repülés közben hozzáférhessen hozzájuk.

4. Ha lehetséges, akkor vegye be a vörösét, ha lehetséges, 4 órás utazás esetén

Ez félelmetes kockázatot jelenthet, de azt hiszem, hogy ez a legjobb választás, ha csecsemőkkel és kisgyermekekkel utazik. Ha elviszi a vörösét, akkor valószínűleg készen állnak az alvásra. Ráadásul a repülőgépet csendben és sötétnek tartják. Az alvó gyermekkel való utazás jobb, mint órákig szórakoztatni őket, legalább a könyvemben.

5. A repülőgép mellékhelyiségének titkos menekülése

Oké, talán ez nem titok, de ha a kicsi egy hosszú repüléssel, hogy felkeljen, hogy sétáljon, és megnézze a mellékhelyiséget, egy fantasztikus módja az utazás feloszlatásának és egy kis idő pazarlásának.

Mi a helyzet az utazó szólóval?

Ha arra törekszik, hogy mit kell folytatni, csomagolni és megtenni, amikor egyedül repül egy csecsemővel, akkor nézd meg ezt a rövid cikket, Beth -nek, aki Solo -val repült Bambino -val Chicago -ból Sydney -be, Ausztráliába. És újra.

Ön is élvezheti:

Baby Gear Rental az utazáshoz és így tovább!

A 2021 -es legjobb csomag játék; 10 Fantasztikus lehetőség az otthon + utazáshoz

A 8 legjobb utazási rendszer babakocsi 2021 -ben minden anya típusára!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *