A vízi terápia

megosztásának előnyei gondoskodnak!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A vízi terápia a víz használata és kifejezetten létrehozott tevékenységek az ember funkcionális képességeinek javítására, helyreállítására és fenntartására. Néhány embernek vízi terápiát igényel az egészségügyi probléma vagy a sérülés kezelése érdekében. A fájdalom iránti érzékenységük állapotuk miatt növelhetik. Az a képesség, hogy az a személy a sérült területen súlyt viseljen, szintén korlátozható.

Amikor a vízben van, a gravitációs húzás nem olyan erős, mint a szárazföldön. Ez sokkal kényelmesebbé teszi a mozgást és a funkcionális tevékenységet. A víz támogatja a testet is, csökkenti az ízületek szorongását, és ellenállást és segítséget nyújt a mozgásban. Ha az ízületi fájdalommal foglalkozik, akkor ez a Urban Naturale bejegyzése segíthet.

A betegek élvezhetik a vízi terápiás kezelés e előnyeit:

Javított izomerő és hang

Megnövekedett kardiovaszkuláris funkció

Csökkentett stressz

Csökkent duzzanat

fokozott keringés

megnövekedett erő és kitartás

megnövekedett mozgási tartomány és rugalmasság

megnövekedett egyensúly és koordináció

A vízi terápia segítséget és támogatást nyújt a felhajtóképességben. Ezenkívül csökkenti a gyenge végtagokra helyezett erőket, és lehetővé teszi az egyének számára, hogy sokkal könnyebben lépjenek fel az izmok, ízületek és csontok szorongásával.

A terapeuták különféle vízi terápiás berendezéseket használhatnak a különböző körülmények kezelésére. Az úszás napi gyógyfürdő vagy a fűtött medence használata, amelynek hőmérséklete 94-96 fokos hőmérsékleten van, segít visszahúzni az izmokat, és lehetővé teszi a mozgástartomány javulását. A hidraulikus fúvókák miatt a víz körülveszi a testet, amely elősegíti a vérkeringést és a duzzanatot. Az ellenállási berendezések, például a vízfutó használata lehetővé teszi az egyensúly és az izom erősségének javulását.

Kapcsolódó azonosítása és kezelése a figyelemhiány hiperaktivitási rendellenessége gyermekeknél

A vízi terápia számos egészségügyi állapotot hasznos lehet, beleértve az ismétlődő szorongásos rendellenességeket, a krónikus fáradtság szindróma, a fibromyalgia, a guillian barre szindróma, az izomdisztrófia, az ízületi gyulladás, a terhesség és az elhízás.

Beszélje meg ezt a fórumunkon

Csatlakozzon az egészséges anyukák közösségéhez

Link ehhez a bejegyzéshez: a vízi terápia előnyei

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *