Linkek a szerelemhez: Mid Summer Edition

Babysitter Information Cheat Sheet, valamint más dolgok, amelyek a legjobban szeretjük!

Ez egyfajta vegyes ünnepi hét, vagy legalábbis az enyémet túlzottan szokatlan tevékenységek vették át. Julian kedden műtéti kezelést folytatott, mióta csontnövekedése volt a lábujján. Furcsa, bár nyilvánvalóan nem hallhatatlan. Valójában a gyermekkori ortopéd sebész, aki kiküszöbölte, kijelentette, hogy unokahúgának pontosan ugyanaz. Másodszor, van egy BART sztrájk, valamint a férjem minden nap San Franciscóban dolgozik. Ez azt sugallja, hogy a House hétfőn dolgozott, kedden távozott a műtétért, valamint a mai munkába állt. Igen, itt laza telekocsi van, ami azt sugallja, hogy egy általános idegen járműbe ugrál. itt még többet nézett ki itt>

Végül, holnap Scarlett 6. születésnapja van. A kis petárdám felnőtt. Alapvető karaktere azonban meglehetősen következetes volt.

Íme néhány dolog, ami az elmúlt hónapban felgyorsította a figyelmemet.

Előtte, valamint egy permetezett festett Playhouse után

Egy új intézményi év hagyománya: Vásároljon egy nagy pólót a gyermeke végzős osztályévével. Készítsen el egy képet a gyerekéről, aki minden évben a pólót használja, hogy pontosan beírja, hogyan nő. Ez egy Gymboree márkájú szülői fórumon volt, ám az oldal most halottnak tűnik. Időközben, ha a saját „2025 -es osztályának” pólóját szeretné stílusozni, olvassa el a testreszabott pólókról szóló legutóbbi kiadványomat.

Aranyos legelső születésnap -, valamint minden születésnap – Portré: Kid, aki egy darab fekete habot tart fémes élesekkel. Lásd a részleteket a Callie anyja webhelyén! (Nem aranyos?)

Egy újabb mérföldkő képi ötlet: Készítsen egy képet arról, hogy a gyerek pontosan azonos számú hélium léggömböt tart, mint az évek során. Ez a gyönyörű lövés a struktúra és a beállítás motivációjára vonatkozik – nem hiszem, hogy a gyerek három! Kép a Meaghan Curry csodálatos portfóliójából.

Nyomtatható bébiszitter csaló lap. Fedezze fel itt. Úgy gondolom, hogy ez rendkívül aranyos, ám általában csak azt mondom, hogy hívják a cellám, a Ryan cellájának vagy a 911 -es telefonszámot. Mikor hívna egy siter telefon a gyermekorvosnak? Használ egy ilyen lapot? kellene -e nekem?

Hagyj nekem egy linket ma. Mi volt az utolsó dolog, amit rögzített, vagy könyvjelzővel vagy megosztott a Facebookon? I’d like to see it!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *