Ahogy a nyitott beiratkozási szezon befejeződik, szánjon időt a lehetőségek felmérésére #KnowyourBenefits #ad

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Az egészségbiztosítási piacra való nyitott beiratkozás 2015. február 15 -én ér véget. Ahogy a határidő megközelíthető, Cigna emlékeztetni akarja az amerikai fogyasztókat, hogy jelentőséggel bírjanak lehetőségeik értékelése előtt, mielőtt az egészségügyi terv kiválasztása előtt lenne. Ez egy olyan döntés, amelyet nem szabad könnyedén megtennie. A CIGNA által végzett online felmérés eredményei alapján az amerikaiak megállapítják, hogy az egészségügyi ellátás növekvő költségei negatív hatással vannak a jövőre vonatkozó pénzügyi tervezésükre.

Cigna megkérdezte a 25-64 éves férfiakat és nőket, valamint a 65 évesnél idősebb spanyolokat és felnőtteket, hogy miként tekintik az egészségügyi ellátást és a megfizethetőséget. A kutatás: „Egészségügyi és pénzügyi jólét: Mennyire erős a kapcsolat?” Keresse meg az egész nemzetből származó 1847 biztosított nő és férfi véleményét, akik számos különféle fuvarozóval rendelkeznek egészségügyi ellátással. A felmérés eredményei azt mutatták, hogy sok ember összekapcsolja a jó egészséget a pénzügyi biztonsággal és biztonsággal, és számos aggódik az egészségügyi ellátás növekvő költsége miatt.

Megkönnyítheti szorongását, ha megbizonyosodjon arról, hogy a legtöbbet hozza ki az egészségügyi tervből. Nem minden egészségügyi tervet készítenek egyenlően. Ellenőrizze az előnyök csomagját szorosan, és hasonlítsa össze másokkal, amikor vásárol. Szeretne wellness -ellenőrzéseket? Egy 24 órás nővér segélyvonal? Kedvezmények a fitnesz- és táplálkozási programokra? Fontolja meg a pénzügyi védelmet, például a fogyatékosságot, a létfontosságú betegségeket és a véletlen sérülések fedezetét, amelyeket a tervek biztosítanak. Egyes tervek olyan online eszközöket is kínálnak, amelyek pénzt takaríthatnak meg, és segíthetnek a dohányzásról, a fogyásban és a stressz kezelésében.

Cigna szerint, ha az egészségügyi költségek aggódnak, akkor nem kell egyedül menned. Az egészségbiztosító társaságának fontos erőforrásnak kell lennie, hogy segítsen az egészségesebb, sokkal védettebb életének elérésében.

Kapcsolódó gyógynövények és kezelések Echinacea alkalmazásával

Itt az ideje, hogy felmérje az egészségügyi lehetőségeket, mielőtt a nyitott beiratkozás február 15 -én ér véget. A CIGNA -ról és a felmérésről szóló sokkal további információkért kérjük, nézd meg online erőforrásaikat.

Ez egy szponzorált üzenet, amelyet Cigna hozott neked. Az itt kifejezett vélemények a szerző véleményei, és nem jelzik a Cigna véleményét vagy álláspontját. Kompenzációt kínáltak erre a bejegyzésre.

Link erre a bejegyzésre: Ahogy a nyitott beiratkozási szezon zárul le, szánjon időt az opciók értékelésére #KnowyourBenefits #ad

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *