Minden nő szekrényéhez

megosztásnak kell lennie.

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A hevederes táskák már régóta cserélték ezeket a nehéz kézitáskákat és totokat. Amikor villásreggelire megy a Gal Barátokkal, vagy filmet vagy vacsorát fogva a barátaival, mentse meg a vállát a nehéz táskák aggodalmától, és válasszon egy elegáns heveder táskát. Az ilyen hevederes vagy keresztező táskák nemcsak elegánsnak tűnnek, hanem a legkényelmesebb választás a napi alapvető elemek, például hiteljelentési kártyák, pénz, smink stb.

Ennek a formatervezésnek a növekvő népszerűségével még a Louis Vuitton olyan tervezők is csodálatos hevederes táskákat készítettek. Mivel nem minden nő engedheti meg magának ezt a csúcskategóriás tervezőt, a Site Review kézitáskák azt mondják, hogy az LV kézitáskákhoz hasonló, megfizethető kézitáskák már elérhetőek online, és általában az eredeti példányok kiemelkedő replikái.

Mielőtt vásárolni kezd, vegye figyelembe ezeket a Louis Vuitton ihletésű táskákat a gyűjteményéhez:

Kedvenc PM

Ez a hagyományos monogram vászonzsák minden alkalommal optimális alakja és méretű. A vonzó megjelenése mellett mágneses bezárása rendkívül funkcionális táskává teszi azáltal, hogy könnyű hozzáférést biztosít a belső tartalomhoz, és ez a gyűjtemény számára kötelezővé teszi.

Caissa tengelykapcsoló

A Caissa Grasp a modern nő számára készült. Finomított részletei és sima görbéi miatt népszerűvé vált, vonzó kontrasztos színekkel párosítva. A táska nagy kapacitása, amelyet két belső térben jelölnek, a napi alapvető szervezett és könnyen hozzáférhető. Ez a táska tehát ideális társ a rövid utazásokhoz vagy a bevásárlóközpontba történő kijelentkezéshez.

Kétszer

Az LV kétszere egy kompakt és könnyű heveder táska, amely sokoldalúságáról ismert. Ahogy a neve is sugallja, vagy testtagos táskaként viselhető alkalmi kirándulásokhoz, vagy a hosszú bőrpánttal felfüggeszthető az oldalról. Keverheti és illesztheti ezt a különféle ruhákkal, hogy keverje a stílusát.

Kapcsolódó Alzheimer -betegségmegelőzés autoimmun tesztelés útján

Croisette

A croisette elegánsan fejlődött ki, a játékosság árnyalatával, amelyet a kivehető bojt biztosít. Vagy hordozhatja ezt az elegáns táskát az átvételen, mint egy heveder, a kezében, mint tengelykapcsoló, vagy a test egészében.

EVA

Ez a vékony verzió különféle módon is felállítható. Esténként optimális táska, ezt az aranyos hevedert megfogásként vagy vállaként hordozhatja, vagy akár alkalmi megjelenést is adhat, ha testtagként visel.

Ha ezeket a táskákat szeretné hozzáadni a kollekcióhoz, akkor a legegyszerűbb módja az, ha online LV replika táskákat keres. Van néhány fantasztikus lehetőség a Louis Vuitton pénztárcákhoz és a férfiak pénztárcájához, amelyeket az eredeti ihlette, hogy gyakorlatilag pontosan ugyanazt nézzen és érezze magát.

Link ehhez a bejegyzéshez: minden nő szekrényéhez hevederzsákokkal kell rendelkezniük

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *