A pelenka, amely sokkal jobb a csecsemőjének (és a bolygónak!)

volt -e másnak kaotikus 2020 -as? Igen, oké, azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk abban. Ha valami olyan vagy, mint én, akkor az új évet a legjobb lábon kell rúgni egy új indulással. Az új gyakorlatok kidolgozására szolgáló módszereket kerestem, hogy 2021 -ben boldogabbá és egészségesebbé tegyem a háztartásomat.

A csírázott növényi alapú pelenkákat egy mama, Daniella Monet készítette, aki sokkal jobbat akart a saját gyermekének. Szerencsénk volt elegendő ahhoz, hogy megkérdezzük őt, és megkérdezzük, mi befolyásolta őt egy ilyen figyelemre méltó termék előállításához, valamint a családja vegán életmódjával kapcsolatos néhány előnyös aggodalomra!

Íme, amit a Sprouted Daniella Monetnek kellett mondania:

Meséljen nekünk a csírázott pelenkákról, valamint arról, hogy mi különbözteti meg őket a többi pelenka lehetőségétől?

Amellett, hogy a pelenkáink teljesen mentesek a parabének, a természetes latex, a glutén, az illatok, az alkohol, valamint a krém, vegán, kegyetlenség nélküli, valamint növényi alapú megújuló, fenntartható anyagokkal készülnek -Free feldolgozás, valóban értékeljük az átláthatóság szintjét. Sokkal több beszélgetést szeretnénk előállítani a pelenkapiac környezeti hatásáról, valamint világunk egészségének és wellnessének védelme a növekvő családok számára. Úgy gondolom, hogy ez az, ami elválaszt minket.

A csírázott pelenkák engedélyezett vegán. Az mit jelent?

Az engedéllyel rendelkező vegánnak azt sugallja, hogy a Beveg -rel, a világ egyetlen hitelesített vegán akkreditációjával, a világon elért lényeges akkreditációs folyamattal mentünk. Számos terméket azonosítanak a „vegán”, azonban nem vegán tanúsítvánnyal rendelkeznek. Szigorú őszinte szabványaim, valamint a sokkal kegyetlenség nélküli világ előállításának célja miatt arra törekedtem, hogy megtegyem a további mérföldet, és vegán tanúsítvánnyal rendelkeztem; Észak -Amerikában a legelső pelenka.

Miért voltál elégedetlen más rendelkezésre álló pelenkákkal, valamint azt, hogy mi késztette úgy, hogy elindítsa a saját cégét?

A Sprouted -et „elképzelték”, miközben a GIO -val vártam, és minőségi, környezetbarát pelenkákat kerestem, hogy hozzáadjam a csecsemőjogi nyilvántartásomat. Csak nem éreztem, hogy van olyan típusú, amely valóban becsapta az összes dobozt. Egyik sem volt vegán, ami azt sugallta, hogy valószínűleg egy állatból származó származékuk van a ragasztóban, akár a termelési folyamatban, amiben nem éreztem magam, bár sokkal jelentősebben bármilyen környezetbarát pelenka, amelyet felfedeztem – Összeálltam egy UnStoppable nevű vállalkozással, hogy segítsen nekem navigálni egy 100% -os vegán, kegyetlenség és környezetbarát pelenka „születése” című részében, amely kényelmes, lélegző és abszorbens volt.

Mondja el nekünk a csecsemő vegán növelését. Van -e valamilyen típusú ajánlás, amelyet az embereknek csak elindulnak ezen az úton?

Olyan kedves dolog volt, hogy Gio Vegan -t nevelje, tehát messze. Hatalmas evő volt, mert született, valamint amikor szilárd anyagokat mutatott be neki – ez a játék vége volt! Annyira szórakoztató főzöm a kis családunkat. Kicsit ajánlásom az lenne, ha nem bonyolítom azt. Vegye figyelembe, hogy jól kiegyensúlyozott, ízléses, élénk ételeket biztosítson, amelyeket az egész háztartás élvezhet.

Korán elkezdenék Andrew, valamint az étkezés, valamint a felpattanás vagy a püré, valamint a segített dolgok egyszerűbbé teszik a dolgokat, miközben a Gio -t hasonlóan izgatották az ízek és a textúrák számára is.

Néhány egyszerű tápanyag-sűrű alkatrész, amelyet szeretek kéznél tartani, számos különféle étkezéshez hozzáadhat, a kendermag, a földi lenmag, a chia vetőmag, a táplálkozási élesztő, valamint még egy tiszta növényi alapú fehérje, valamint turmixok!

Szeretjük a pelenkacsomagolás inspiráló üzeneteit! Mi befolyásolta Önt, hogy belefoglalja őket?

Az anyává válás pontosan megmutatta nekem, milyen érzékenyek és erősek vagyok. A szülők követelmények támogatása, bátorítása, valamint nagy nevetés. Ezek az üzenetek az én módszerem, hogy emlékeztessem a szülőket, hogy nem egyedül vannak, és bár a napok hosszúak – az évek rövidek, és ezek a szakaszok is átmenetiek. Csakúgy, mint a pelenkák. Azok számára, akik velünk nőnek, az egyes méretekben lévő üzenetek szinte úgy érzik magukat, mint egy fázisból a másikból a diploma megszerzése, hogy végül elinduljanak a bili edzéshez. Nagyon különlegesnek érzi magát, ha a családok számára az utazás legkisebb része is.

Ez egy csomagolás

Még mindig nem tudjuk elhinni, hogy ezek a pelenkák vegánok, szigorú őszinte és fenntarthatósági előírásokkal készülnek, valamint még mindig puha kényelmet és figyelemre méltó felszívódást kínálnak! A Daniella Monet valóban egy játékot megváltoztató terméket készített, valamint egy ilyen inspiráló mama is, és reméljük, hogy szavai segítették sokkal pozitívabbnak érezni magukat az új évben elvégzett napok során.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *