Sakura Bloom Scout – Megéri -e a pénzt?

Beszéljünk a babywearingről, valamint a Sakura Bloom Scout -ról. Az anyukák évszázadok óta babahordoznak! Számos előnye van mind az anyának, mind a babának, azt javaslom, hogy minden anya kipróbáljon … vagy kettő vagy három. A babywearing lehetővé teszi, hogy nyilvánvalóan a csecsemő tartásán kívüli feladatokra is kihangosodjon. Fogadok azonban, hogy nem értette, hogy a babywearing során az anya oxitocinszintje növeli a szoptatást és az anyai kötelék megerősítését.

Rengeteg választási lehetőséget választhat, beleértve a hanghálóktól a strukturáltabb hordozókig. A megfelelő kiválasztása az Ön számára egy kis próbaverziót és hibát is megtehet. Ma a Sakura Bloom Scout csúszásához fogunk menni.

Mindent a Sakura Bloom Scout -ról szól

Fotó a Sakura Bloomon keresztül

Amikor felfedezi a Sakura Bloom márkát, akkor nem tud segíteni, de jól érezheti magát. Maga az üzlet egy családi tulajdonban lévő kis vállalkozás, székhellyel, San Diego-ban, Kalifornia. Bármit készítenek szándékkal + szeretettel.

Partnerként működnek a regionális kézművesekkel, valamint a családi vállalkozásokkal, ami mindig nagyszerűnek érzem magam a vásárlásom során. Hordozóikat szépen készítik egyedi stílusokkal és szövetekkel.

Az amerikai álomot élik, és segítenek másoknak ugyanezt tenni. Itt találhat többet a csodálatos háztartásukról: Sakura Bloom Story. Most bármit is meg kell értened a hordozóval kapcsolatban!

Tervezés és anyagok

A hatékonyságra és a kényelemre tervezték, a kézzel székhelyű nyers pamut textilektől, a Sakura Bloom Scout évekig tart. Ezeknek az ergonómikus fuvarozóknak állítható egyedi illeszkedése van. Hasonlóképpen tartalmaznak egy leszerelhető napsütést/árnyékot. Stílusos stílusuk divatos választássá teszi mindkét anya, mind apukák számára.

Kompakt és összecsukható, így egyszerűbbé teszi a pelenkás táskát, és elindul. Ráadásul számos különféle szövet/anyag közül választhatunk, nézzük meg.

alapvető ágynemű

A legpuhább ágyneműkből és a kézzel festett. Ez a szolgáltató inkább hajlékony/kényelmes érzés. A szövet 7 színválasztéka van, valamint a hevederek szintén szövet.

Chambray vászon

A Chambray Linen kollekció két kontrasztos, sima, finom vászonszálból szövött, amely karcsú, könnyű textiltermel. Ez az anyagi stílus 6 színválasztékot tartalmaz. Butterscotch bőrrel hozott hevederek. Ennek egy kicsit több szerkezete van a bőr miatt, így a csecsemő éveiben a puha/kényelmes egyensúlyt, valamint a kisgyermekek éveiben szilárd.

Szemüveg

Puha, elefántcsontos vászon szemüveg az alapvető ágynemű felett. Ez egy lenyűgöző csecsemőhordozó. Aggasztom a szemnyílás -anyag praktikusságát, bár valamiért, ami nagyon hasznos, és ezt gyakran meg kell mosni.

A szemüveg -vászon stílusát bőrpántokkal vagy anélkül kínálják. Hasonlóképpen 4 színválaszték van ezzel az anyaggal.

Keressen nyers pamutot

Puha, kézi székesített anyagokból készül, ez az anyag puha és lélegző. Megkaphatja a Seek Raw Cotton Scout -ot a 14 szín egyikében, és magában foglalja a vajkotó bőrpántokat.

Mi az a „Keresse a nyers pamutot”, kérdezed? Nincs ötletem! Készítettem egy Google Tallingot, hogy további részleteket kapjak róla, és rövidre jöttem.

egyszerű selyem

Ez volt a legelső cserkészszolgáltató, amelyet a Sakura Bloom készített, valamint 5 árnyalatú dupioni selyemben kapható. Az anyukák választhatnak butterscotch bőr- vagy anyagpántokat.

A Sakura Bloom Scout hosszú élettartama

Fotó a Sakura Bloomon keresztül

A Sakura Bloom szolgáltató kiválóan alkalmas a 7-45 font csecsemők számára, és elülső vagy hátán is viselheti. Ez a csecsemőkorától a kisgyermekkorig tart, megtakarítva az időt és a pénzt, amelyet külön szolgáltató vásárlására költene a fejlesztés minden szakaszára. Ez egy nagy plusz! Itt megvizsgálhatja néhány más preferált kisgyermek -hordozónkat.

De hatalmas, de aggódok az anyagok finomságával, valamint azok hosszú élettartamával. Bővebben erről a „gondozás” szakaszban.

Költség

A Sakura Bloom Scout határozottan nem olcsó, az anyagoktól függően 180–268 dollár között fognak fizetni. Ez teszi a piac egyik legköltségesebb fuvarozóját.

Ugyanakkor azt jelenti, hogy a babahordozó napok időtartama alatt tartson, valamint ha egynél több gyermeket tervez, akkor érdemes lehet a beruházást. Ez az egyik legstílusosabb, egyedi fuvarozó, amit valaha láttam, valamint a stílus határozottan igazolja a magas ár részét.

Biztonság

Aggodalomra ad okot a babahordozás a baba csípőjéről, valamint annak biztosítása, hogy a fuvarozók megfelelő támogatást nyújtsanak. Az összes Sakura Bloom csecsemőhordozó hip-egészséges engedéllyel rendelkezik a Hip Dysplasia Institute világszerte, valamint laboratóriumi tesztelésre került, hogy megfeleljen az összes jelenlegi amerikai kormánynak, az ASTM-nek, valamint a CPSIA biztonsági előírásait. Ez az akkreditáció fontos számomra, mint anya, tehát ez egy hatalmas profi a szememben.

How to care for the Sakura Bloom Scki

Fotó a Sakura Bloomon keresztül

Ezek a fuvarozók nem moshatók be, valójában a Sakura Bloom webhelynek egy teljes weboldala van, amelynek video oktatóanyagok vannak, amelyek arra törekszenek, hogy segítsék a cserkész törődését. A meredek költségkor határozottan szeretnék valamit, ami kényelmesebbé vált egy egyszerű gondozás rutinjának. Milyen hektikus anyának van ideje gyakran mosni egy csecsemő szolgáltatót, amelyen specifikus tisztítószerek vannak? Nem ez!

Ha azonban nem bánja a takarítást, vagy nem fogja gyakran viselni a szolgáltatót, ez nem jelent problémát.

Támogatás a társaságtól

Mint már említettem, ez egy igazán csodálatos társaság, valamint rendkívül támogatják a babarakozó mamákat. Még ingyenes konzultációkat is kínálnak a babhordozáshoz, valamint a megfelelő fuvarozó kiválasztásához. Hasonlóképpen egész életen át tartó garanciát kínálnak a gyártói hibákra (nem tipikus kopás és könnyek). Az ügyfélszolgálat fontos számomra, valamint ezt is megsemmisítették.

Újrahasznosítási program

A vállalkozásnak újrahasznosítási programja van, pontosan mennyire a 2021 -es?! Ajándékkártyát kínálnak egy jövőbeli vásárláshoz, ha újrahasznosítani akarják a használt fuvarozóját. Egyedülálló és átgondolt érintés.

Itt vannak az utolsó gondolataim a Sakura Bloom Scout -ról

Mint három anya anyukám, nem tudom elég hangosan kiabálni, egy megbízható csecsemőszolgáltató a legszebb haverja a baba legelső éve alatt. Ha felfedezi azt, amely a testének, a költségvetésnek, valamint a csecsemőnek működik, egy ideig eltarthat. De ne adj fel!

Miközben szeretem a történetet, a sima formatervezést, valamint a Sakura Bloom Scout ügyfélszolgálatát, nem vagyok meggyőzve, hogy ez a módszer. Személy szerint az Amazon-tól kezdtem el egy 25 dolláros hanghulladékot (ezt rendkívül javaslom!), És aztán egy strukturáltabb szolgáltatóba költöztem, amikor csecsemőim körülbelül 5-6 hónap volt, és lényegesen kevesebbet költöttek mindkettőre, mint én, mint én van egy cserkész. Ezenkívül az az igazság, hogy a cserkész gondozását annyira tartalmazzák, nem praktikus választássá teszi, valamint az üzlet megszakítója számomra.

Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy sok más mama számára is megfelelő lehetőség, és remélem, hogy az értékelésem segített abban, hogy megválaszthassa, ha te vagy! Nagyon izgatott vagyok, hogy megnézem, hova megy ez a márka, valamint milyen más termékeket kínál a jövőben.

Sakura Bloom Scout; Megéri-e a pénzt?- Később pin!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan használja fel a Sakura Bloom Scout -ot?

A Sakura Bloom Scout felhasználható a csecsemő kihangosításához, valamint az elülső és a hátra is felhasználható.

Hogyan viseled Sakura Bloomot?

Haladjon a Sakura Bloom weboldal „Tanulja” szakaszába, hogy pontosan hogyan kell viselni a hordozóikat.

Megéri a Sakura Bloom?

Ha azt tervezi, hogy a szolgáltatót minden nap felhasználja, akkor a Sakura Bloom megéri az Ön számára! Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a kisgyermekkori újszülött színpadon is tartanak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *