5 módszer, hogy szórakozzon a barátaiddal bébiszitter nélkül

szeretek egy hosszú estét tölteni a barátaimmal, akiket egymás tányérjain esznek, és három desszertet osztunk fel (kivéve, ha sokkal többünk van, mi vagyunk Ebben az esetben sokkal több desszertet várok). Ha a háztól távol eső éjszakák felháborító fantáziává válnak, mint például Párizsba egy pedikűrre, akkor itt az ideje, hogy egy ideig elhozza a nők éjszakai házát.

Hívjon fel néhány legfinomabb nőt egy adott témájú összejövetelre, amely akkor kezdődik, amikor a gyereked lefeküdt. Itt van öt koncepció, amely az induláshoz:
1. Craftapallooza: Ön biztosítja a munkakoncepciókat, valamint néhány esélyt, valamint véget ér, ha a barátai hozzák további bitjeiket, valamint valamilyen szórakoztató új kincset (vagy kukát), valamint néhány kuncogást bíznak meg. Példa: A régi ruháit scrappy luxus játékokká vagy fiatal nadrággá alakíthatja. (Van egy gajillion, valamint két fogalom a ravasz részünkben vagy a könyvünkben).

2. Fondue Party: Önnek a csokoládét és a sajtot, valamint a barátaid eljuttatja a Dippables -t. Mikor hozta utoljára egy ananászot és egy zacskó mályvacukrot egy partira? Hittünk így. Vicces és olcsó is.

3. Film Binge: A TV előtti ülés sokkal szórakoztatóbb, ha van küldetése. Tekintse meg a koordinált kettős funkciót, mint például a kopogtatott, valamint ez a Downton Abbey negyven vagy három hátsó epizódja. Válasszon egy olyan TV -műsort, amelyet a DVR -en tárol, vagy új kiadást közvetít az Amazon, a Hulu vagy a Netflix részéről. Rábeszélje a barátait, hogy ez rendszeres rendezvény legyen, valamint a férje elkezdi előre nézni az éjszakai szabadságát.

4. Részletcsere: Csak lányok számára. Tisztítsa meg a ruhásszekrényét, és hívja meg a barátait, hogy hozza át a nagyszerű dolgokat, hogy megnézze, hogy valaki értékelni fogja -e. Kereskedjen az öltözékében olyanok számára, amelyek jobban megfelelnek neked. Kérjük, ne hozzon pólót egy 10K-ból, amelyet 2003-ban tett. Kérjük, hozzon egy pólót az Anthropologie-ból, amely teljesen aranyos, azonban sokkal jobban néz ki valaki, akinek a válla szélesebb, a csukló kevésbé csontos, a bőr sötétebb, vagy szereti a Sluttier ruhát.

5. Főző party: Találjon ki egy divatos menüt, és jelölje meg a különböző alkatrészeket a különböző vendégek számára. Vezesse őket, amikor megérkeznek. Egyél egy számos programi étkezést, amely éjfélig tart. Jelölje meg a tisztítási felelősségeket is.

Remélem, hogy továbbra is három desszertet kóstolhat, és annyira szórakoztató, hogy rutin eseménygé teszi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *