Sam segít abban, hogy egész nap magabiztosan maradjak

A megosztás gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Köszönjük Poise -nak, hogy szponzorálta ezt a bejegyzést, és magabiztosan tartott!

Öt gyermek nevelése, három speciális igényű, és a háztartás vezetése, miközben a férjem munkára utazik, elfoglalt. Vásárláskor, hogy otthonomban fenntartsam az egyensúlyt, a rutinomtól függ. Minden nap 6: 30 -kor felébredek, iszom a kávét, és segítek a gyerekeknek 8:00 előtt. Miután reggelit eszem, megtisztítom a konyhát, csinálom az edényeket, és rengeteg mosodát teszek. Ha biztos vagyok benne, hogy az otthonom megtisztul, akkor 20 percig dolgozom, vagy választom a futást.

A testem öt terhesség után nem volt azonos. A hólyagom gyenge, és amikor áthelyezem, tüsszentem vagy nevetek, könnyű hólyagszivárgást tapasztalok. Ez nagyon gyakori, és három nőből egyben a hólyag szivárgása (LBL) tapasztalható, amelyet mindennapi események kiválthatnak, például köhögés, tüsszentés, nevetés vagy testmozgás. Számos nő támaszkodik a nőies gondozási termékekre, vagy semmi sem, hogy kezelje kis szivárgásaikat, mert nem tudják, hogy vannak olyan szolgáltatások, amelyeket kifejezetten az LBL számára fejlesztettek ki, vagy nem gondolják, hogy az inkontinencia termékek számukra vonatkoznak. Mint a könnyű inkontinencia kategória vezetője, a Poise márka különféle párnákat és béléseket kínál, hogy megkönnyítsék a védelem megtalálását minden nő igényeinek.

A kidolgozás nagyon kellemetlen volt számomra. Ha ugró emelőt, magas térdet vagy bármilyen kardiót végeztem, amelyre szükségem volt, hogy ugorjak, néhány percenként el kellene futnom a mellékhelyiségbe. Megpróbáltam használni a WC -papírt, de ez nem volt eléggé felszívó. Nemrégiben találtam egy új barátot, Sam -t. Sam segített abban, hogy egész nap magabiztosan maradjak, főleg az erőteljes edzéseim során.

A SAM nagyon abszorbens anyagot képvisel, és csak a Poise Mikrolinerekben található. Ezeknek a megdöbbentően vékony és meglepően abszorbens béléseknek a SAM (szuper abszorbens anyag) vannak, amelyek diszkrét fényhólyagszivárgás (LBL) védelmet nyújtanak, amely egész nap elősegíti a száraz és kényelmes állapotban tartást, így magabiztosan kezelheti az élet kis szivárgásait. A nyugalmi mikrolinerek a legvékonyabb bélés a könnyű inkontinencia kategóriában, és úgy fejlesztették ki, hogy felszívják a nedvességet, semlegesítsék a szagot és háromszor szárazabb maradjanak, mint a periódusos bélések. Kipróbálhatja a SAM -ot a Poise -tól származó teljesen ingyenes minta ajánlatával. Látogasson el a Poise webhelyre itt, hogy ma megkapja a teljes ingyenes mikrolinerekből származó mintát.*Ezt a bejegyzést a Poise szponzorálja, de a mikrolinerek iránti szeretetem mind a saját!

Alapítónkról

Cascia Talbert elfoglalt blogger, és öt gyermek anyja, akik Spokane -ban élnek, WA. B.A. A történelem és a törvény, valamint az egészséges írás és az egészséges maradás iránti szenvedélye 2007 -ben kezdte meg az Egészséges Mothers magazinot. Az Egészséges Mothers magazin jelenleg a Moms legfontosabb egészségügyi blogja. Talbert asszony úgy véli, hogy ha az anyák jól képzettek az egészségügyi kérdésekben, és hogyan kell egészséges maradni, akkor ezeket az információkat gyermekeiknek továbbíthatják, és megfordíthatják az Egyesült Államok gyermekkori elhízási statisztikáit. A Talbert az egészséges anyák közösségi hálózatát vezeti, az Healthy Mothers Media alapítója, valamint a Talbert Állatkert blogjai.

Ha tetszett ez a rövid cikk, örülhet ezeknek a történeteknek.

Betöltés…

var MarketGidDate = új dátum (); Document.Write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a807f5f744

Link ehhez a bejegyzéshez: Sam segítsen abban, hogy egész nap magabiztos maradjon << /a>
Kapcsolódó jelek, amelyek túlzott fáradtsággal élnek

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *