Tíz fantasztikus feszültség -enyhítő

A megosztás gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A stressz, és ha nem képes helyesen kezelni, más egészségügyi problémákat okozhat, és hatással lehet a családjára. A fejfájás, az emésztési problémák és az alváshiány csak három egészségügyi probléma, amelyek akkor következhetnek be, ha sok stressz alatt áll. A gyerekek érzékelhetik, ha feszültség van a háztartásban. Ha megteszik, akkor otthon vagy az iskolában cselekedhetnek. Itt vannak néhány fantasztikus javaslat a feszültség és a feszültség kezelésére.

1. Tudja meg, mi váltja ki a feszültséget, és ne hagyja figyelmen kívül, vagy hagyja abba a gondolkodást néhány órán keresztül.

2. Válasszon egy sétát. Ha kicsik vannak, tegye őket a babakocsiba, és sétáljon a közeli parkba. A testmozgás, a friss levegő és a házból való kiszállás segíti a stresszt.

3. Kapcsolja ki az összes zavaró tényezőt, televíziót, számítógépet, rádiót stb., És üljön, vagy feküdjön le, csukott szemével. Tegye ezt 20 percig vagy annál tovább. Nem kell elaludnia. Bizonyos esetekben csak a szemének pihenése segíti a stresszhez kapcsolódó feszültséget.

4. Szánjon egy kis időt magadnak. Töltsön el egy fél órát olvasni vagy lazítva egyedül. Az egyedül tartózkodás fantasztikus figyelmeztetés lehet attól, ami a stresszt okozza.

5. Vegyen fel egy lazítófürdőt. Megállapítottam, hogy a Lavander és a Chamomile fürdő segít nekem lazítást és elfelejteni az aggodalmaimat.

6. Imádkozz vagy meditálj. A meditáció, a jóga és az ima segíthet a kikapcsolódásban és a lazításban. Ha aggódik valami miatt, imádkozz róla.

7. Hallgassa meg néhány lágy nyugtató zenét. A puha zene vagy a természethangok hallgatása elvonhatja az elmédet, ami hangsúlyozza.

Az érzelmek kapcsolódó elméletei – Mik ezek?

8. Gyakorlás. A gyakran gyakorlás nemcsak a feszültség kezelésében segít, hanem az egészség és a jólét szempontjából is. Ha nem tartozik az edzőterembe, akkor otthon végezhet néhány könnyű gyakorlatot, gyermekeivel, vagy vásárolhat egy gazdasági munkát DVD -t.

9. Játssz a gyermekeivel. A gyermekeivel való játék szintén elgondolkodhat arról, hogy mi okozza a stresszt. Ha a gyerekeid kevés játékot játszanak velük, vagy játszanak a kedvenc játékukkal együtt. Ha idősebb gyermekei vannak, családi játék vagy film este van. Játsszuk meg kedvenc társasjátékát, vagy nézzük meg kedvenc filmjét.

10. Take a breather. Do some deep breathing exercises for a few minutes. Oxygen will help you calm down and relax.

How do you deal with stress?

Link to this post:Ten terrific tension Relievers

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *