Családbiztonság a Bonfire Night -on

A megosztás gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A máglya éjszaka nagyon szórakoztató lehet az egész család számára, mivel az egész országban az emberek máglyákat és tűzijátékot világítanak meg, hogy megjelöljék a Person Fawkes hírhedt cselekményét, hogy 1605 -ben felrobbantják a Brit Parlament Házát. Az ünneplés minden szórakozását és izgalmát nem tragédia rontja. Évente az emberek, gyakran gyakran gyermekek, súlyos égési sérüléseket szenvednek a rossz tervezés, a gondatlanság vagy a tűzijátékok rosszul kezelése miatt. Függetlenül attól, hogy november 5 -én ünnepli a hátsó kertben, vagy egy nagy nyilvános összejövetelen, vannak olyan józan ész óvintézkedések, amelyeket a családja biztonságban tarthat a károktól.

A máglyák könnyen kiszállhatnak az irányítástól, ha nem tervezik jól. Ha a kertjében épít, akkor helyezze el az épületektől, kerítésektől, felső kábelektől, fáktól és cserjésektől. Ne építse túl magasra a veremét, és győződjön meg arról, hogy elég stabil -e, hogy az ne kerüljön be, és szikrákat küld mindenkire és mindenre. Soha ne használjon semmilyen típusú gyúlékony folyadékot a tűz elindításához. A túlzott füst elkerülése érdekében csak a száraz anyagokat égesse el, és győződjön meg arról, hogy semmit sem adnak hozzá a halomhoz, amely mérgező füstöket termelhet vagy felrobbanhat, például habbal töltött bútorokat vagy aeroszolokat. Tartsa a tűzoltó készüléket, a kerti tömlőt vagy a vödör vizet minden esetre, és amint a tűz elpusztul, alaposan áztassa a helyet a vízzel, hogy megakadályozza a parázsokat az uralkodástól.

Függetlenül attól, hogy családjával és barátaival ünnepel -e a hátsó kertjében, vagy részt vesz -e egy nagy nyilvános máglya éjszakai rendezvényen, tartsa vissza mindenkit a tűztől. A repülő szikrák meggyújthatják a ruházatot, és az összes ruha, még azok is, amelyek lángkárosodnak, éghetnek. Beszéljen gyermekeivel a tűzbiztonságról, és határozjon meg egyértelmű földi politikát arról, hogy milyen közel engedik a tűzhez. Ha nyilvános rendezvényen vesz részt, akkor óvintézkedéseket kell tennie annak biztosítása érdekében, hogy gyermekei ne eltévedjenek a tömegben. A nyilvános rendezvények, ahol valószínűleg tisztességes alkohol, nem megfelelő a családi kiránduláshoz; Az alkohol és a tűz veszélyes keverék.

A tűzijáték, a Bonfire Night másik vágottja, egy másik biztonsági aggály forrása. Ismét a tervezés döntő jelentőségű a biztonságos és kielégítő ünnepséghez. A tűzijátékot úgy kell felállítani, hogy megakadályozzák őket abban, hogy a nézőkbe vagy a környező épületekbe indítsák őket, ha hibás. Alapvető fontosságú, hogy ne felejtsük el, hogy nem minden tűzijáték azonos. Mindegyiknek van bizonyos utasításai a biztonságos használatának módjára. Mindig olvassa el ezeket az utasításokat a fejlesztés során, és ellenőrizze őket, mielőtt megvilágítja a tűzijátékot. Ügyeljen arra is, hogy a fel nem használt tűzijátékot biztonságosan tárolják a szikráktól, cigarettától, meztelen lángoktól vagy bármi mástól, amely meggyújthatja őket. Ellenőrizze a Direct.gov.uk webhelyet a tűzijáték biztonságáról és azok használatát szabályozó törvényekről.

Egy kis tervezéssel és előrelátással örömmel élvezheti a Bonfire Night látványát, biztonságban abban a tudásban, hogy megtette a család biztonságának megőrzéséhez szükséges összes lépést.

A nevem Nisha Sharma, én vagyok a FirsafetyStore.co.uk szerkesztője. Olyan anyja vagyok, aki szeret írni különösen a szülői tanácsokról, a babatermékekről és a családi tanácsokról. Mindig jó hallani a tapasztalat szempontjából a tapasztalattal rendelkező nézőpontot. Ha sokkal több információt szeretne megtudni a tűzbiztonsági termékekről, például a tűzoltókról, a tűzoltó készülékekről, vagy az otthoni biztonsági tárgyakról, ingyenesnek érezheti a webhelyemet.

Link ehhez a bejegyzéshez: Családbiztonság a tábortűz éjszakáján
Kapcsolódó ötletek az egészséges Valentin -napi étkezés előkészítéséhez a családdal

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

CsipogOssza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *