Kérje meg a fiatalokat, hogy hallgassák meg, nem emlékeztetnek vagy kiabálnának!

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Az Healthy Mommies magazin és a pozitív szülői opciók webinar

Kérje meg a fiatalokat, hogy hallgassák meg, emlékeztetés, emlékeztetés vagy kiabálás nélkül! Az Healthy Anyu magazin eksztatikus az Amy McCready-vel, a pozitív szülői lehetőségek alkotójával, hogy július 25-én, hétfőn, hétfőn, keleti idő alatt, ingyenes online képzési webináriumot kínáljon.

Az ülés az, hogy… kérje meg a fiatalokat, hogy hallgassák meg, emlékeztetés, emlékeztetés vagy kiabálás nélkül, valamint Amy McCready ígéretek, hogy a következő napon felhasználhatjuk a konkrét eszközökkel, valamint az eredményeket. Megértem, hogy különösen arra gondolsz, hogy felfedezzék az 5 R tisztességes és hatékony következményeit. Megtekintheti, meghallhatja, és kölcsönhatásba léphet az Amy-vel, hasonlóan a helyszíni szemináriumhoz. A résztvevőknek nincs szükség a webkamera rendelkezésére.

Tetszeni fogja azt a módszert, amelyet ez a webinar felépített. Amy ideális ott élőben, egy videókép róla egész idő alatt a képernyő bal felső sarkában található. Ahogy veled beszél, élvezni fogja a PowerPoint bemutatóját, amely hasznos háttérrel, információkkal, valamint példákkal teli. Hasonlóképpen időről időre megáll, hogy mindannyiunk aggodalmait megkérdezze a nehézségekkel és az igényekkel kapcsolatban, amikor ez a fiatalok hallgatására szolgál. Válaszolunk egy közvélemény -kutatás során, valamint a reakcióink alapján az előadást testreszabja.

Hasonlóképpen is választhat, hogy bizonyos aggodalmakban összeállít, és ő is foglalkozik velük, ideális az Ön számára.

Csak annyit kell tennie, hogy az RSVP -t, majd visszarúgjon, és fedezze fel a bevált módszereket, hogy a fiatalok meghallgassák, emlékeztetés vagy kiabálás nélkül! Előre várok, hogy üdvözöljek.

Kérjük, ossza meg ezt a Facebook oldalán, ha ide kattint!

Kapcsolódóan szegény anyukám vagyok, ha nem hagyom, hogy a fiatalember a Fortnite -t ​​játssza?

Amy McCready -ről

A szülői profi, Amy McCready a pozitív szülői megoldások alkotója, amely számtalan szülőből felhatalmazta a világ minden tájáról, hogy gyermekeik rossz magatartását rávegyék, anélkül, hogy zaklatás, emlékeztetés vagy kiabálás nélkül. Amy rendszeres vendég a mai show -n, valamint szintén megjelent Rachael Ray, CNN, Fox & Friends, MSNBC -n, valamint másutt. A mai anya blogjának rutinszerű közreműködője, Amy Raleigh -ben, Észak -Karolinában él, a másik felével, valamint két tini fiával.

Link ehhez a bejegyzéshez: kérje meg a fiatalokat, hogy hallgassák meg a nagolást. Emlékeztetés vagy kiabálás!

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *