Gyermekgondozási csere vagy cserélje a babáit

Az ingyenes gyermekgondozás értékes dolog. Túlságosan zavarban vagyok, hogy elmondjam, mennyi pénzt költünk a gyermekgondozásra (az óvodán túl) minden hétvégén.

Ha hajlandó egy időre beilleszteni más gyerekeket, akkor a csecsemők cseréje fantasztikus módja annak, hogy gyermekgondozást szerezzenek. Babysiting coop néven is ismertek, ezek az elrendezések az alkalmi és a nagyon szervezettig tarthatják a skálát. Ezt a képet akkor készítették, amikor Whitney figyelte a kis srácomat (behúzva), ahogy az övé elmosódott.

Íme néhány megközelítés, ha nincs Whitney a BFF -hez:

1) Rendszeres baba „Playdates”-Egy megbízható barátjával és hasonló korú gyermekével válasszon néhány órát a hét egy napján, ahol elviszi a gyerekeket, majd néhány órát, ahol a gyerekeket veszi.

2) Kereskedelmi „Gyerekbuli” – csecsemőkkel, kisgyermekekkel vagy óvodásokkal, szombat este a helyén, több szülő kimegy egy valódi dátumra, majd kaphat dátum estét cserébe. Minél inkább a vidámabb, ha bátor vagy. Az idő valóban gyorsan telik el, amikor túllépsz, tehát ez más, mint unalmas.

3) Készítsen új barátokat – mivel az élet könnyebbé válik, ha megosztja a gyermekgondozást, előfordulhat, hogy új barátokat kell szereznie.

Most menj már egy randevúra!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *