Inspiráció: Egy kisgyermek FoOFA jelmez

A gyerekeim teljesen szerelmesek a Yo Gabba Gabba Bizarro TV -show szereplőibe. A rózsaszínű, könnycsepp alakú tagok elvarázsolt tagja, Scarlett körülbelül egy hónapig „Foofának” nevezte magát, és valójában jobban reagált az utasításokra, amelyeket adtunk neki, ha Foofa-nak hívjuk. Tudom, hogy szeretné, ha Foofa lenne a Halloweenre, de azt is tudom, hogy tökéletesen jó katicabogár jelmezünk van az öltözködési dobozunkban és egy hangulatos 2t tigris jelmezünk, amely közül választhat, tehát nem vagyok biztos benne, hogy én nem vagyok biztos abban, hogy én vagyok-e lemegy ezen az úton.

A kézműves üzletből azonban a legtöbb készletet vásároltam, mert láttam, hogy Hey Jen Renee tavaly készítette a saját FoOFA jelmezét.

Jen imádnivaló Foofa jelmezt készített egy pulóverből és filcből. DIY technikáját számos más állathoz vagy karakterhez lehet használni, ezért arra kértem, hogy ossza meg a technikát az olvasóinkkal. Elmagyarázta, hogy nem túl bonyolult megközelítést velem:

Tavaly a Target -en vettem a rózsaszín pulóvereket – ez volt a tökéletes Foofa Pink. Hanes volt, és biztos vagyok benne, hogy idén is ugyanazokat a színeket láttam. Az egyetlen ütköző az, hogy a pulóvernek elöl volt egy grafikája, de kifelé fordítottam, és nem láthattad. Azt hiszem, végül is kifelé fordítottam a nadrágot, így egyeztetett és aranyos volt-csak homályosnak tűnt. Lehet, hogy még egy kapucnis pulóvert is találhat, hogy ez rendkívül egyszerű legyen – megpróbáltam, de nem találtam egyet tavaly.

A rózsaszín pulóver egy vagy két méretű volt túl nagy. Varrtam (csak az alsó szegélyen) egy alsónadrághoz, és a poli-töltésbe töltöttem, hogy egy kerek hasot készítsek.

Aztán vettem két pár rózsaszín pulóver nadrágot – az egyik volt a megfelelő méret a lányomnak, a másik pedig nagyobb méretű volt (mint egy 4T) – Aztán levágtam egy virág/kerek középpontot rózsaszín és sárga filcből, összevarrtam őket, hogy virágot készítsek, és a virágot a kalaphoz varrtam. Ugyanezt tettem a világos rózsaszín virággallérhoz – két darab filct vágtam le, és varrtam őket egy hátulsó réssel, amely tépőzárral zárt (tehát ez illeszkedik a lányom feje fölé.)

Szuper aranyos, igaz? Azt hiszem, készíthetsz egy backyardigan jelmezt, Winnie the Micimacket, egy sertést vagy egy szörnyet, ahonnan a vad dolgok ezt a kitömött pulóver megközelítést használják.

Frissítve: Készítettem a saját verziómat a Scarlett számára, és imádta. Ráadásul meleg volt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *