Pozitív terhességi teszt most mi?

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Gratulálunk! Most fedezte fel, hogy pozitív terhességi tesztje van. Üdvözöljük az anyaságban! Valószínűleg tele van számos különféle érzelmével. Az izgalom, a szorongás, valamint a kissé félelem érzései mind normálisak. Ha ez az első csecsemő, ezek az érzelmek erősebbek lehetnek, mint valaha. Ne aggódjon, az Healthy Moms magazin felsorolta, hogy mit kell tennie, ha látja ezt a két rózsaszín vonalat a terhességi tesztnél.

A korai terhesség izgalmas. Ez az az idő, amikor a nők választhatják, hogy elmondják a kedvelteknek a terhességükről, vagy talán egy kicsit hosszabb ideig tartanak trükköt.

Mi a teendő, ha pozitív terhességi tesztje van

Ütemezze be a látogatást orvosával.

Minél hamarabb látja orvosát vagy szülésznőjét, annál jobb. Egyes orvosok csak azt akarja, hogy a két periódus elmulasztása után keressen be, míg mások azonnal láthatók. Feltétlenül kérdezze meg, amikor kapcsolatba lép velünk, hogy rutinálja a találkozót. Ha a múltban terhességi szövődményei vannak, krónikus egészségügyi és wellness állapotban van, vagy vényköteles gyógyszereket szed, akkor ügyeljen arra, hogy azonnal látja orvosát.

2. Ünnepeld, és ossza meg a híreit.

Annak ellenére, hogy megakadályoznia kell az alkoholt, nem szabad megakadályozni az ünneplést. Menj ki vacsorázni egy speciális étterembe a férjével, vagy újjáépítsen egy különleges dátumot, amely a múltban volt, hogy megossza vele a hírt. Csinálj valamit a szokásosból, hogy elmondják a háztartásának és a barátainak. Lehet, hogy eldob egy ünneplést, vagy készíthet egy videót a Facebook -ra való közzétételhez, amelyben bejelenti az új érkezését.

Kapcsolódó mustármag felhasználása a fűszeres ételekhez

3. Fedezze fel a terhességről amennyit is.

Látogasson el a nyilvános könyvtárba, és ellenőrizze néhány terhességi könyvet. Az internet szintén értékes erőforrás, amely segít, hogy többet tudjon felfedezni arról, hogy pontosan hogyan változik a test.

4. Vegye körül magát támogató emberekkel.

A támogatási rendszer birtoklása rendkívül hasznos a terhesség alatt, különösen, ha már idősebb gyermekei vannak. A háztartása és a barátai segíthetnek az óvodai előkészítésében a csecsemő számára. Hasonlóképpen segíthetnek az idősebb gyerekeid gondozásában, amikor a csecsemő megérkezik.

5. Vigyázzon magára.

A terhesség alatt meg kell akadályoznia a cigarettát és az alkoholt. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy minden este legalább 7-8 órát aludjon. Egyél jól kiegyensúlyozott ételeket, és ügyeljen arra, hogy minden prenatális orvos kinevezéséhez menjen.

6.  Enjoy being pregnant.

Pregnancy is a joyous occasion. Your body is altering as well as you have a gorgeous gift from God growing inside you. Take pregnancy pictures monthly to document your progress. You will treasure these for many years to come. Gratulálunk!

Link to this post:Positive pregnancy test now What?

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *