UPPABABABY CRUZ VS VISTA- Ez a legjobb az Ön számára!

Ha a Baby Gear-rel kapcsolatos, az egyik legismertebb márka az Uppababy! Két csúcskategóriás babakocsi-lehetőséget árusítanak, a Cruzot és a Vistát. Mindkét babakocsi növekvő-Me funkcionalitást kínál egy egyszerű fémkerettel, amely támogatja a basszus vagy kisgyermek ülést. Számos család választ egy Uppababy babakocsit, mert valami megbízható, könnyen használható, és akar valamit, amit csecsemőkorától az iskolás korig használhat. Amikor ez valóban az Uppababy Cruz vs Vista -hoz jön, hogyan lehet összehasonlítani?

A Uppababy babakocsik áttekintése

Csipkés

Az Uppababy Cruz V2 a márka szokásos kisgyermekes babakocsija. Ez a babakocsi ára körülbelül 650 dollár, és 3 hónapos és 50 font közötti gyermekek számára. A Cruz súlya 25,5 font, a kerettel (19 font) és az ülés (6,5 font). A Cruz megvásárlásakor az alábbiakban szerepel: kisgyermek ülés lökhárító bárral, keretekkel és kerekekkel, kisgyermek ülésbug pajzsmal és egy kisgyermek üléses esőkapajzsal.

Itt vásárolja meg a Cruzot

Távlat

Az Uppababy Vista V2 a márka Grow-With-Me babakocsija, amely magában foglalja mind a Bassinet, mind a kisgyermek ülését. Ez a babakocsi ára körülbelül 950 dollár, és születéstől kezdve 20 fontig, a Bassinet üléssel, és 3 hónapos és 50 font a kisgyermek üléssel.

Maga a babakocsi súlya 27 font, a kerettel (20 lb) és az üléssel (7 font), vagy a bassinet (8,8 lbs). A VISTA megvásárlásakor az alábbiakban szerepel: kisgyermek ülés lökhárítóval, basszusgitárral, keretekkel és kerekekkel, kisgyermekes ülés -bug pajzsmal, kisgyermekes üléses esőkapajzsal, bassinet bug pajzsot és egy bassinet tárolózsákot.

Itt vásárolja meg a kilátást

UPPABABABY CRUZ VS VISTA: Ülő különbségek

Csipkés

Végül ez a babakocsi egy gyermeket képes elhelyezni. Ez a fő különbség e két lehetőség között.

Sokaknál ez a babakocsi kettő ülhet, egy hátul állva. Ez azonban általában egy gyermeket szállít, akár az adott kisgyermek üléssel, akár további mellékletekkel egy basszus, csecsemő ülés vagy autóüléshez.

Távlat

A VISTA modellt úgy fejlesztették ki, hogy egy gyermeket születéstől 50 fontig szállítson. Ugyanakkor két vagy akár három gyermeket is hordozhat a legjobb kiegészítőkkel. A Vista könnyen átalakulhat kettős babakocsivá, amely a szolgáltatás, amely valóban elkülöníti.

A kisgyermek üléssel és a kiegészítő Rumble ülés kiegészítővel a Vista kerete támogathatja a két kisgyermeket. Lehet, hogy mindkét gyermeke előre nézzen, vagy egy tenyésztéssel szemben. Hasonló konfigurációban a Snugseat hozzáadása lehetőséget ad arra, hogy előre néző kisgyermek ülést és hátrafelé néző csecsemő ülést használjon ugyanazon a kereten. A keret két kisgyermek ülést vagy két csecsemő ülést támogat egyszerre.

Egy harmadik gyermek versenyző hozzáadásához szüksége lesz a Piggyback Rider Board -ra, amely hátul egy álló versenyzőt ad. Ez a hátsó tengelyhez kapcsolódik, és lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a kormány alatt álljon. Ha valóban szüksége van egy babakocsira három számára, azt javaslom, nézd meg a Triple babakocsi -cikket!

Nyertes: Uppababy Vista

Uppababy Cruz vs Vista: kormány és fékek

Mind az Uppababy Cruz, mind az Uppababy Vista teleszkópos bőr kormányral rendelkezik, amelyet bármilyen felnőtt magassághoz könnyen beállítani. A szilárd kormánybács megkönnyíti az egy vagy két kézzel történő nyomást, és könnyen tartható az ülés beállítása vagy a lábfék használatakor.

Ez egy nagyon minimális kormányrúd, tálca, tároló vagy csésze nélkül. Az összes szülő szervező az Uppababy-től vásárolható meg az egyszerűen eltávolítható tárolás érdekében. A kormányfedelek az Uppababy -től is kaphatók a testreszabáshoz.

A Cruz és a Vista fékrendszere ugyanaz. Vannak mind az első kerék, mind a hátsó kerék zárak. Az elsőkerék-zárakat nyomógombos zárral vezéreljük, a felhasználó ujjal nyomja meg a gombot, hogy a forgó kerekeket a helyére rögzítse. Ez tartja az első kerekeket a kerettel összhangban, hogy sokkal nagyobb stabilitást biztosítson a durva terepen, de ez sokkal nagyobb kihívást jelenthet a szigorúbb fordulatok elérése érdekében.

A hátsó kerekek színkódú, egycsökkentő stílusú fékekkel rendelkeznek, amelyek nagyon könnyen használhatók. Az egyszerű be- és kikapcsolási funkciót egy lábcsapokkal, akár mezítláb is lehet vezérelni. A felhasználók úgy találták, hogy ezeket a körülményektől függetlenül könnyű használni.

Nyertes: nyakkendő

Uppababy Cruz vs Vista: Kormány és kerekek

Mind a Cruz, mind a Vista sokkoló, négykerekű felfüggesztést mutat. Ez sima kormányzást és zökkenőmentes utat eredményez számos terepen. Az első forgó kerekek megkönnyítik az akadályok irányítását és navigálását, a vásárlástól a tömegig. Nagyszerű az is, ha a kicsikkel utazik. A Uppababy Vista csak kissé jobb ebben a kategóriában, mivel nagyobb kerekei.

Az elülső és a hátsó kerekek vizuális zárjelzőkkel rendelkeznek, hogy megkönnyítsék a szolgáltatás megtalálását és gyorsan alkalmazzák azokat. Ne feledje, hogy a sokkal több súly sokkal nagyobb kihívást jelenthet ezeknek a babakocsinak a irányításához, különösen az egyenetlen felületeken.

Nyertes: Vista

UPPABABABY CRUZ VS VISTA: Összehajtogatás és utazás

Az egyik legmenőbb Vista és Cruz jellemzőis the one-step fold. These models allow you to use one hand to collapse the stroller. They also stand on their own when folded for easy access and storage.

This makes it easy to close the stroller while holding a child, and keeps the stroller in one place while securing the child in the car before storing the cargo in the trunk. The Cruz folds up a little much more compact than the Vista but both are very convenient.

Some trunk spaces may not be large enough to accommodate the stroller with the seat and the wheels. The toddler seat or bassinet can be removed for simpler storage, though.

Winner: Uppababy Cruz

Vista vs Cruz: car Seat Compatibility

2021 Uppababy strollers are compatible with a range of car seats through the use of their adapter accessories. There is an Uppababy branded car seat, the MESA infant car Seat, that functions with their strollers without an adapter.

The car seat adapter accessories include one for the Maxi-Cosi, Nuna, and Cybex seats, and another for the Chicco car seat line.

Nyertes: nyakkendő

Fellow mothers reviews

Uppababy Cruz

Consumers find this is a great first-time parent stroller. The Cruz is a bit pricey but certainly delivers in function and overall performance. It’s a great first-time parent stroller because you can add the infant features if needed, or save the stroller to use once you’ve mastered your parenting skills. It’s easy to use, looks great, and offers everything a family needs in one stroller.

Uppababy Vista

Consumers really delight in this stroller. They give it high marks in all categories and appreciate the grow-with-me functionality. The storage basket is also large enough to deal with the gear for many families.

The price point is high, making this stroller a luxury item. However, it seems to pay off in terms of delivery of functionality, simplicity, and durability.

Summing Up the Pros and Cons

Uppababy Cruz

The Cruz stroller features include how functional the stroller is best out of the box. This stroller delivers all the necessities with the option to customize and add whatever a family may need. It’s a great functional stroller.

The cons include the price point and the fact that it needs additional accessories to be used at birth. It’s a good middle ground as it can be adapted to your needs but doesn’t offer extra if you aren’t interested in a bassinet or seating for multiple children.

Uppababy Vista

The pros include the fact that this stroller delivers for one child from infancy through toddlerhood. Plus, it can be customized for carrying two or three children. The stroller delivers everything the Cruz offers and goes beyond with the bassinet and bassinet cover straight from the box.

The cons include the price point, which can be steep for some families. This cost ought to be weighed against the ability to use the stroller with multiple children as the family grows, and that it does include everything for one child from the start.

Overall Winner: Uppababy Vista

It was close, but Uppababy Vista slightly beats out the Cruz. If you are on the go, the Cruz might be a better option, but overall the Vista is a slightly better option.

What will you choose when it concerns the Uppababy Cruz vs Vista?

Gyakran Ismételt Kérdések

Is UPPAbaby Cruz better than Vista?

If you are on the go, the Cruz might be a better option, but overall we believe the Vista is a slightly better option.

Can UPPAbaby Cruz convert to a double?

The UPPAbaby Cruz is a single stroller and it does not convert to a double. You can add the Piggyback ride-along board for an older child to stand on the back, though.

Does the UPPAbaby Vista bassinet fit in the Cruz?

Yes, the UPPAbaby Vista bassinet will fit in the Cruz if it is a 2015 model or newer.

Érdekelhet még:

The 10 best sit and Stand Strollers for 2021 + Our clear Favorite!

Choosing a Stroller for big Kids- top 10 choices for 2021

The best jogging Stroller on the market best Now!

Pin for Later: Uppababy Cruz vs Vista- Which one is best for You!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *