Legyen egészséges az egyszerű módon ezekkel az ötletekkel

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A jó egészségben való megpróbálás gyakran úgy érzi, hogy végtelenül fut a hörcsögkeréken. A testmozgás, az egészséges táplálkozás és a jóga kirándulások közepette csak annyit akar tenni, hogy leül egy Domino pizzájához, és néhány évtizeden keresztül lúg a kanapén.

Valójában, a növekvő ételek, a DVD dobozkészletek és a kényelmes székek háromirányú kilátásaival, az egészséges maradni egyenesen vonzónak tűnik.

De jó egészség nélkül vezetheti a testét a hanyatlás völgyébe, fokozva a rák, a vérnyomás és az elhízás kockázatát.

Szóval, hogyan teheti meg, hogy kevésbé legyen házimunka? Hogyan lehet megkönnyíteni?

Tartsa magát tisztán

A tényleges egészségben általában figyelmen kívül hagyott szempont a kiváló higiénia. Nem csak egy nagy adag tisztaság adhat pozitív mentális hozzáállást, hanem a baktériumokat és a baktériumokat is, amelyek súlyos betegséget okozhatnak.

A hatékony higiéniai tartózkodási helyért vegye fel a kapcsolatot egy mosdó szolgáltató társasággal, hogy telepítsen egy mosdót az összes díszítéssel (fürdőszobával), beleértve az antibakteriális szappanos adagolókat, a WC -törlőkendőt és az alacsony áramlású mosogatókat. A kiváló minőségű zuhanyzó jelezheti a jó higiénia és a rossz közötti különbséget, ezért fektessen be a legjobbakba.

Egyszerű: Vágja vissza

Az igazi Lazybones számára, hogy ne üljön le, úgy érzi, hogy egy sziklát tolja fel a rózsaszínűvel.

Ez nagyrészt rendben van, de csak azt adta, hogy levágja a lazítás közben fogyasztott hulladékot. (Vágja le a gyorsételeket) Egyszerűen étkezési étkezés mérsékelten, nagy adag gyümölcs-, zöldség-, diófélékkel és fehérjével együtt, sokkal elfogadhatóbb szintre növelheti egészségét.

De az összes kanapé burgonyát figyelmeztetni kell – a hosszan tartó ülő aktivitás csökkenti a vérkeringést és a betegség beáramlását okozhatja. A minimális vérszivattyúzási erőfeszítés érdekében álljon fel, és vándoroljon körül, amikor hirdetési szünetek a telefonon, vagy indulj egy élénk 15 perces sétára.

Próbálja ki az album kihívását

Van kedvenc albumod? Akkor lehet, hogy pontosan az, amire szükséged van, hogy motiváljon.

Mivel az albumok többsége 30 és 40 perc között tart, az egyik meghallgatás megegyezik egy harapás méretű testmozgással. A ritmusok, dalszövegek és basszusvonalak segítségével motiválva oldja meg néhány alapvető gyakorlatot, hogy a test minden részének edzést biztosítson.

Míg néhány ember szeret minden ülésen bizonyos piacokon dolgozni, gyakran változtassa meg az edzéseket, hogy fenntartsa érdeklődését.

Akárhogy is, felejtsd el, hogy edz, és inkább a zenére gondolsz. Csak néhány kísérlet erre minden héten, és sokkal tónusúbb és harcolsz. És mindezek után eljutottál magadnak.

Link ehhez a bejegyzéshez: Egészséges utat szerez ezekkel a tippekkel < /a>
Kapcsolódó szükség van pénz segítségére? Az egyedülálló anyák számára a legjobb típusú hitelek listája

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *