Hogyan reagáljunk egy ellenséges munka légkörére

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Volt -e a diszkriminációval és a sértő szokásokkal az irodájában? Amikor egy személy szokásai a munkakörnyezetben olyan légkört eredményeznek, amely még egy személy számára nehézségekhez vezet, a munka légkör ellenséges lesz. A munkahelyen megjelenő, szexuálisan szignifikáns képek, szuggesztív megjegyzések, valamint a szexuális nyelv vagy bármilyen színű viccek felhasználása rendkívül tipikus panaszok a munkahelyi szexuális zaklatási perekben.

Bármely apró probléma vagy bosszúság nem gondolható, hogy illegálisnak kell lennie, ha nem olyan légkört termelnek, amely megfélemlítő, sértő vagy ellenséges lenne egy ésszerű ember számára. A Houstonban a Khemka & Choudhary -ban dolgozó munkavállalói ügyvédek meghatározták, hogy ha a munkáltató nem próbálja megakadályozni az ilyen zaklatást, akkor szintén felelősségre vonható. Ezenkívül a munkavállalónak képesnek kell lennie arra, hogy kihasználja a munkáltató által biztosított meglévő zaklatási ellenintézkedéseket vagy eszközöket, a houstoni munkaügyi jogszabályok szerint.

Ellenséges a munka légköre?

A foglalkoztatási ügyvédek kijelentik, hogy a munkaügyi törvények szerint a munkaügyi légkörnek „ellenségesnek” nevezhetők, például:

A munkatársak vagy a menedzser cselekedeteinek vagy szokásainak meg kell különböztetni a biztosított osztályozást, például a vallást, az életkorot, a fogyatékosságot vagy a fajt.

A szokásoknak áthatónak kell lenniük, idővel tartósnak. A kérdés jelentőssé válik, ha a szervezet nem vizsgálja meg, és a szervezet nem hatékonyan foglalkozik a viselkedés megállításához.

Hogy ellenségesnek nevezzük, a viselkedésnek, a cselekedeteknek vagy a kommunikációnak súlyosnak kell lennie. Az ellenségeskedésnek komolyan megzavarnia kellett a munkavállaló munkáját, valamint munkaképességét. Ezenkívül az ellenségnek be kell zavarnia a munkavállaló karrierjének előrehaladását. Például, ha egy érdemes munkavállaló nem sikerült előléptetni vagy feladat -rotációt kapni, akkor azt az ellenséges viselkedés egy részére gondolják.

Olyan helyzetek, amikor a munkáltató megértette a cselekedeteket vagy a szokásokat, azonban nem volt beavatkozva. Következésképpen a munkáltató felelősséget vállalhat az ellenséges környezet előállításáért vagy előmozdításáért.

Kapcsolódó 5 egyszerű módszer a tér nyugtatóbbá tételére

További kijelentkezett erről a webhelyről.

Cselekvés az ellenséges munkakörnyezet ellen

A legelső lépés, amelyet Ön igényel, az, hogy kérje meg a bűncselekményt, hogy hagyja abba szokásaikat vagy kommunikációját. Ha felfedezi, hogy ezt nehéz önmagában megtenni, kérjen segítséget a menedzser vagy az emberi erőforrás osztálytól.

Abban az esetben, ha a sértő szokások egy újabb alkalmazotttól származnak, használja más kollégáit tanúként annak az igazságnak, hogy felkérte a bűncselekményt, hogy állítsa le a viselkedést. Az esetek többségében a sértő munkavállaló figyelmeztetésének kísérlete, hogy szokásaik megkülönböztető vagy nem megfelelő volt, a munkavállaló megállítása a viselkedés megállításához.

Ha a megfelelő HR -személyzet vagy a munkáltató menedzserének vagy felügyelőjének szokásait jelentette, a szokásoknak meg kell állítaniuk. Ezenkívül a bejelentett magánszemélyek nem szabad megtorolniuk ön ellen, mint a panasz megtérülését.

Ha mindez nem segített neked, akkor a következő lépés, amelyet meg kell tenni, az, hogy segítséget kérjen egy tapasztalt foglalkoztatási ügyvédtől. Megvizsgálják a panaszát, és segítenek a szokásoktól való megszabadulástól. Sajnos a legtöbb forgatókönyvben felfedezheti magát, hogy pontosan milyen éberen viselkedik a munkáltató az ügyvéd előtt, hogy megakadályozza a jelen és a jövőbeli eseményeket, amelyek hozzájárulhatnak az ellenséges munkakörnyezethez.

Ha a körülmény továbbra is fennáll, akkor ideje lehet, hogy gondolkodjon az elkövető és a munkáltató elleni pert is, a diszkrimináció és a megtorlás ügyvédjének támogatásával.

Link ehhez a bejegyzéshez: Hogyan reagáljunk egy ellenséges munkakörnyezetre
Related  important Facts concerning Antibiotics

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza megCsipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *