Biena Foods – Minden természetes erő snack

megosztása gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Ha a gyerekek olyanok, mint az enyém, amikor házat kapnak az intézménytől, akkor a legvalószínűbb éhesek, valamint elérik a kamrát, hogy megkapják a GO snacket. Amikor az élelmiszerbolt megvásárlása vagyok, megpróbálok megakadályozni a középső szigeteket, mivel tele vannak főként szemétekkel. De amikor az élet hektikus, valamint a kényelem is szükség van, szükség van egy előre csomagolt snackre.

A fogyasztók, mint én, rendszeresen megpróbálnak jobban találni a snack-választásokat – mégis a Bakeryandsnacks.com szerint az amerikaiak 85% -a problémát okoz, hogy felfedezzék azokat a snackeket, amelyek valóban ízletesek, valamint az egészségesek. Biena pörkölt csicseriborsó csak a megoldás.

Biena all natural chickpea snacks are a great source of protein as well as fiber, low fat, no cholesterol, no man-made flavors or colors as well as are dry roasted, not fried. Nemcsak nagyszerűek az Ön számára, akkor is nagyszerűek! Ezek az ízletes snackek négy ízben kaphatók,

Fahéj juhar: Erős vietnami fahéj, egy érintés tiszta juharszirup, valamint elpárologtatott cukornád. Csodálatosok elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék ezeket a csodálatos vágyakat, anélkül, hogy olyan édesek lennének.

Méz pörkölt: Valódi vadvirág méz, amely a tengeri sóval kerekítve egy csodálatos, valamint kissé sós ízt.

Tengeri só: enyhén porolt ​​az Atlanti-óceánból betakarított tengeri sóval. Az eredeti ropogós pörkölt csicseriborsó snack, amely megkezdte a márkunkat!

Barbeque: traditional BBQ flavor with tangy, sweet, spicy, as well as smokey undertones that is sure to keep you satisfied.

A fahéj juhar egy előnyben részesített a házamban, mert csodálatos íz. Sokkal inkább egy desszert, mint egy egészséges snack.

Biena Foods was started a number of years back by Poorvi Patodia. With her South Oriental heritage she grew up eating eating great deals of lentils as well as chickpeas. Az anyu rendkívüli szakács volt, és az apja egészséges ételeket jelentett. Megértette, hogy egy napon saját élelmiszeripari társaságát szeretné tulajdonítani. When Patodia was buying at a grocery store someday a lady was sampling a healthy snack. Megpróbálta a snacket, és pontosan megdöbbentette, milyen volt a bit táplálkozási érték.

Kapcsolódó iskolai szezon-idő, hogy megkezdje a főzést a gyerekekkel!

“That was the beginning of what led me to begin Biena,” Patodia specifies on her website. “Sokan az egészséges snack a piacon ma hagyja magát elégedetlennek. Elhagyják, hogy sokkal többet akarnak – mivel nem jó ízűek, nem töltik fel, vagy tele vannak junkmal.

Sokkal több információról a Biena Minden természetes csicseriborsó megy a Bienafoods.com-hoz.

* Közzététel: Biena mintáimat kaptam a természetes csicseriborsó harapnivalókról a felülvizsgálatért. Minden vélemény pontos, valamint 100% -os enyém.

Ha értesítést szeretne kapni az egészséges életmód -tippekről, az egészségügyi és wellness hírekről, a szülői és a hozzászólásokról, kérjük, iratkozzon fel e -mailben, és tartsa be velünk a Facebook -on, a Pinterest, a Bloglovin, a Google+, valamint a Twitter. Iratkozzon fel hírlevelünkre. aggályok vagy megjegyzések? Vegye fel a kapcsolatot velünk

Link erre a hozzászólásra: Biena Foods – Minden természetes táplálék

5/5

(1 áttekintés)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *