A labdarúgó -szezon itt van

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Egy dolog, amit szeretek az őszről, a futball. Három fiúm van, így az összes játék a televíziónkban van. Általában a környezetbarát Bay Packer játékokat nézzük. Szeretem az NFL -t, bár a főiskolai labdarúgást szintén nagyon szórakoztató nézni.

Íme néhány érdekes tény a főiskolai futballról.

Az alabamai hátvédek nyerték az első három Super Bowl -ot.

A Santa Cruzi Egyetem kabalája a banán meztelen.

A Wisconsin-i borzok egyszer volt a valós életű borzuk, mint a kabalája. A játékok során a pórázon az oldal körül vezetik. Az állatot később 1940 -ben egy jelmezes kabala váltotta fel.

Az I. osztály a Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetség (NCAA) által szankcionált interkollegiátus atlétika legmagasabb szintje. 128 csapat van az I. osztályú főiskolai futballban.

Az 1940 -es College Bowl játékokban a mazsola tál, a saláta tál, valamint az olaj tál.

A főiskolai labdarúgó -rajongók számára nagyon fontos, hogy a megfelelő ruházati cikkekkel támogatja a preferált csapatát. Még akkor is, ha csak a House -on nézi a játékot, jó megmutatni a támogatását azáltal, hogy viseli a kívánt csapat színeit.

Különböző stílusok és divatok is divatosak ebben a labdarúgó -szezonban. A pánt nélküli felsők nagyon népszerűek a hölgyek számára. A pólók és a pulóverek soha nem mennek ki a stílusból. Sok más kiegészítő is kínál a főiskolai futballszurkolók számára. A kollégiumok logóiakra a bögréktől, a cipőig, a rövidnadrágig, valamint a só, valamint a bors Shaker -ig terjednek.

Hogyan mutatod meg a csapat szellemét?

Ez egy szponzorált üzenet, amelyet a Fancastle hozott neked. Az itt kifejtett vélemények a szerző véleményei, valamint a Fancastle véleményeire vagy álláspontjaira utalnak. A főiskolai labdarúgó -ruházatról további információt a Fancastle.com oldalon.

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a807f5f744

Kapcsolódóan milyen előnyei vannak az olvasásnak a gyermekek számára?

Link erre a bejegyzésre: itt van a labdarúgó-szezon

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *