Miért vagyunk jól azzal, hogy a legkisebb anyukák

kétszer az óvodai korom fiam elment a Ringling testvérek cirkuszához, és kétszer is elhagytuk a szünetben.

Heather kiszolgálja a gyerekeinek vanília joghurtot vagy bogyókat, és a telefon hívja desszert. Rutinszerűen ellopja a csokoládé csemegét a kakaó adagjaiból, mielőtt megfigyelték. Heck, általában nem is engedi, hogy teljes kakaót igyon, tejjel vágja le, és hibáztatja a hihetetlenül forró hőmérsékletet.

Egy ilyen méretű kakaó? Ez az anyukának szól!

Az „all-you-t-visit” tagsági átadást kapjuk az állatkertek és a múzeumok számára, így kitisztíthatjuk a tantrum legkisebb utalványát anélkül, hogy megfosztanánk, hogy pénzt veszítettünk az egyszeri jegyeknél.

Mi vagyunk a legszebb anyukák?

Azt javaslom, hogy ne.

Csak egy olyan megközelítést osztunk meg, amely szerint a kisgyerekek bármit követelnek kis adagokban.

Egy egyszerű példa: Nem szolgálnám a teljes szörfözést, valamint a gyepet, és nem kérem, hogy tisztítsa meg a tányérját. Miért számíthatnék rá, hogy egy teljes nap alatt örömet szerezzen a Disneylandben? Nos, nem tettem!

Miközben elvittük hatalmas gyerekünket Disneylandbe, otthon hagytuk a testvéreket.

Napja között szerepelt a Disney üzlet a nagymamával. Olyan rossz? Három egészséges ételt, valamint egy hosszú napot kapott, plusz időt arra, hogy a saját tempójában sietően fondle hófehérje jelmezeket, valamint feltöltött Nemos -t.

Utazásaik végén mindketten megkapták a Disney életkornak megfelelő adagot (és hatalmas megtakarítottuk a park felvételi árakat!)

Az utazás tele lehet érdekes tapasztalatokkal a gyerekek számára, azonban a szórakozás, az ételek, valamint az egyéb stimuláció feldolgozására való képességük kisebb, mint a miénk.

Tehát, ha látja, hogy a hétvégén egy születésnapi ünnepségen eszem meg a lányom cupcake -ját, akkor megérti, miért. Megcsinálom érte.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *