Bubble Party: Könnyű és szórakoztató születésnapi parti a költségvetésben

Bubble Party! Annyira izgatott voltam, amikor a gyerekem egy buborékpartit akart a születésnapjára. Nemrégiben megtudtam, hogy vannak olyan professzionális buborékfúvó szórakoztatók, amelyeket bérelhet, hogy olyan nagy buborékokat készítsen, mint egy autó, és bezárja a parti vendégeket a szappanos gömbökbe, de ezek a férfiak 300 dollárt számítanak fel egy 45 perces show-ra. Lenyűgöző, amilyen lenne, gondoltam, hogy 275 dollárt megtakaríthatok, és szinte annyira szórakozhatok, ha Sawyer harmadik születésnapi partiját rendezzük a legközelebbi játszótéren. A buborékpartiunk minden kicsit szórakoztató és olcsóbb volt!

Egy buborék születésnapi partiját dobtunk, és egyáltalán nem volt nehéz. Nyilvánvaló, hogy már évek óta szereztem be a buborékszerszámokat és a szolgáltatásokat: amikor kihúzzuk az összes buborékfelszerelést, nem kellett vásárolnunk semmit. Ha nem vagy őrült a buborékok iránt, akkor érdemes vásárolnia néhány dolgot, vagy szánhat egy kis időt a barkácsszolgáltatás összekeverésére, és saját gonosz csodálatos buborékpálcákat készíteni (a türelmétől függően vagy anélkül).

Tevékenységek egy pezsgő partihoz:

A fő vonzerő a buborékok, hogy a gyerekek buborékokkal játszhassanak, buborékokat fújjanak, funky buborékpálcákat készítsenek, kiömlött oldatot, üldözz buborékokat, popbuborékokat, próbáld meg őket elkapni anélkül, hogy felbukkannák őket.

És amikor mindez unalmas lesz, játsszon a játszótéren. Szeretem, hogy partik legyenek a parkban, mert csak azt akadályoztam, hogy 15 szappanos kis három és négyéves korom becsapódjon az egész otthonomban, és keresse meg a jó játékokat.

A candylicious buborékok rendben vannak, kb. 10 dollár

Dekoráció egy fújó buborék partihoz:

Buborékok, természetesen! Állítsa be a buborékfúvót automatikusan. A hélium léggömbök szintén jól működnek ehhez a pezsgő érzéshez – és rettenetes partit kedvelnek.

Nemrég fedeztem fel a Candylicious buborékokat, amelyek rendben vannak. De a gyerekeim mindig is szerettek buborékokat fogni a szájukban, még akkor is, ha szappanként ízlik!

Kellékek, más néven a kedvenc buborékos dolgom és a buborékfúvó -kiegészítők:

Szeretjük ezt a gazillion buborékfúvót, és évek óta van. Érdemes megjegyezni: A gyerekek és a gondatlan felnőttek (ahem, beleértve magamat is) gyakran túltöltik ezt a kis embert, így ez rendetlenség lehet. Helyezzen egy piknikasztalra egy papír törülközővel, hogy ne rezegjen a földre. Használja a megfelelő szolgáltatást, különben mindegyik felveheti. Csak 10 dollárnál azt hiszem, hogy ez egy szórakoztató ajándék lehet egy buborékszerető gyermek számára is.

Szokatlan pálcák és tálcák. Kevesebb, mint 7 dollárért ez a készlet szórakoztató alakú pálcákat kap a vendégek kezébe. Használhatja a kínált buborékszolgáltatási tálcát, vagy még sokkal több SUDS -t készíthet, mint mi.

Az automatikus kézi buboréklövészek, mint ez a játék, a kis sugaras pisztoly, a kicsik csak belemerülnek, és rengeteg buborékot fújnak egyszerre egy motoros ventilátorral. Szeretem a kis emberek csökkent csalódását. Kevesebb, mint 7 dollárért megtalálhatja azt, amely úgy néz ki, mint egy kacsa, dinoszaurusz vagy helikopter.

Fotó: Beeboo

Ami azt szeretném, ha lenne: óriási nagy buborék -ventilátor. Megígérem, hogy volt egy a garázsban, de azon a napon, amikor egy partit építek körülötte – Poof! – Nem találjuk sehol! Csak 13 dollárért kaptam egy újabbat, ha rájöttem, hogy a parti reggel előtt hiányzik.

Érdemes megemlíteni az a buborék cucc, amelyet szeretnék, ha a csiszolást le kell önteni, mint használni: bármit is csinálsz, ne vásároljon vagy használjon Crayola színes buborékokat. Ezek a dolgok staint, rendetlenek és nem igazán hoznak létre színes buborékokat.

Étel egy buborékfúvó partihoz:

A Sawyer kérésére bagelit (kerek) és süteményt szolgáltunk fel egy reggel közepén egy kis fagyasztott témával. Azt hiszem, egy kicsit elterelheti a témát, hogy olyan ételeket szolgáljon fel, amelyeket a születésnapi gyermek szeret.

A parti kedvezmények természetesen buborékpálcák:

Miért nem adja ki ezeket az epikus jumbo pálcákat oldatban? 15 dollár vásárol neked egy tucat. Hűvösebbek, mint az átlagos buborékkészlet, és úgy néznek ki, mint a fénykardok. Majdnem felajánlottam őket a vendégeinknek, de aztán elfelejtettem, hogy kattintson az Amazon kosár „Rendelése” gombra, tehát inkább véletlenellenes anyatemózista nyilatkozatot tett azáltal, hogy nem adta ki a kedvezményeket. A léggömböket is ki tudja adni, ha megkapta a legjobb számot.

Fotó: gazillion buborékok monszun

Sawyer robbant a buborék-témájú születésnapi partiján, és azt ajánlom, hogy bárki számára keressen egy könnyű, szórakoztató, szabadtéri partit!

Kapcsolódó: 5 javaslat egy olcsóbb harmadik születésnapi partira és 10 olcsó születésnapi partira.

Ön is élvezheti:

Születésnapi partihelyek; Teljes útmutató a szórakoztató helyekhez, amelyeket a gyerekek szeretnek!

Első születésnapi parti ötletek; Nagyon figyelemre méltó és szórakoztató ötletek az ünnepléshez

Szivárvány születésnapi party ötletek

Pin később – hogyan lehet egy figyelemre méltó buborékpartit dobni

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *