Csatlakozás az otthoni látogató szolgáltatásokhoz a pandémiánál

“Home Látogatás” – Hogy van ez még egy dolog a pandémiánál, amikor senki sem látogat senkit?

Mint az iskola, és dolgozzunk sokan közülünk, virtuális volt. és sok szempontból vált még sokkal több lényeges, amely családok extra támogatást, hogy fenntartsák az érzelmi és fizikai egészséget, és kap kapcsolódik kritikus közösségi szolgáltatások. De a megbízhatatlan internetkapcsolatokkal, és nem elég eszközökkel járni, a technológia az egyik legnagyobb akadály.

Ezért (LA legjobb csecsemők Network) lépett terjeszteni technológia kötegek, beleértve a Chromebook és a Wi-Fi hotspot, 200 L. A. megyei család. A L.A. megye által finanszírozott, ez a program segített minden családban részt venni a szülőkben, mint a tanárok vagy az egészséges családok America Home Látogató program.

Ez csak néhány héttel ezelőtt, hogy a LABBN csapat feltöltsék autóikat és forgalmazott a kötegek a partner otthoni látogatás ügynökségek, akik figyelembe véve, hogy ütött őket ügyfeleik kezét. Az alábbiakban néhány fotó a szülőknek, mint a tanárok programja a családok pajzsokban, ahogy megkapták a kötegeket.

LABBN együttműködést kötött L. A. megyei alátámasztására bővítése otthoni látogatás szolgáltatások, és ez tetszett, hogy képes legyen partner velük, hogy a családok ezekhez kapcsolódó szolgáltatások ilyen módon is.

A szülők családjai, mint a tanárok otthoni látogató programja a családok számára, megkapják a kötegeket.

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *