Hólyagszivárgás alsónemez #underwareness #sp #freeSample

megosztása gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A húgyhólyag szivárgásnak nem kell kínosnak lennie. Igazság szerint több ember a húgyhólyag szivárgás a 20-as években, mint a 80-as évek. Miután öt gyerek voltam, tapasztaltuk az inkontinenciát magammal, és csak 37. Néha következik, amikor tüsszentés, nevetés vagy gyakorlás közben. Megértem, hogy ez teljesen jellemző, és rendben van vele.

Nagyon először felfedeztem, hogy hólyag szivárgás volt, miután a negyedik kölyök született. Megpróbáltam elveszíteni a csecsemő súlyát, de csak nem tudtam kezelni a húgyhólyagomat. Ez volt, amikor elkezdtem kihasználni az inkontinencia termékeket. Ezután a hólyagszivárgás termékei olyan kényelmetlenek voltak. Most újonnan függő sziluettet alkalmazok a nők számára.

Az alsónadrág függvénye nem csak az idős emberek számára. Nem félek hasznosítani, attól függ, hogy minden új vékony, valamint kényelmes design van.

Néhány tény a függő, valamint a húgyhólyag szivárgott sziluettje, amely aktív formájú rövidnadrágban alacsonyabb emelkedéssel + egy fehérnemű-szerű megjelenéshez, formában, formában, valamint érzi. more people with bladder leakage are in their 20’s than their 80’s• The typical age of somebody with bladder leakage is only 52!

• Több húgyhólyag szivárgás 50 vagy annál fiatalabb, mint 60 vagy annál idősebb!

Attól függ, hogy belépjen a két évre, egy társadalmi mozgást, valamint a jótékonysági okot, hogy lebontja a húgyhólyag szivárgást. Az alulesség részeként a függő márka motiválja az embereket, hogy mutassanak meg a húgyhólyag szivárgással rendelkező nők támogatását. Minden egyes képhez, valamint a videó megosztott használata #underwareness, valamint a függő termékek függvényében, a függő márka 1 dollárt adományoz, akár 3 millió dollárt, 2016-ra, hogy finanszírozza a kutatási tanulmányt, valamint a húgyhólyag szivárgás oktatását.

A “szabad” közoktatás a szülőkre meredek költségekre kerül sor 2019-ben

Több mint 51 millió amerikai nő tapasztalja a hólyag szivárgást. Ez az 1-es amerikai nő! A több millió nőt támogatva, akik másfajta fehérneműt igényelhetnek, a függő márka bemutatja a formájú sziluettet függő sziluettet, egy új mérsékelt abszorpciós rövid, amely vékony stílust tartalmaz a teljes kényelem érdekében, valamint a márka megbízható biztonsága . Függő sziluettje aktív formában rövidnadrágnak van egy alsó emelkedés + egy fehérnemű-szerű megjelenés, formájú, valamint érzi.

Látogasson el a www.underwareness.com weboldalra, hogy támogassa az okot, és kérjen ingyenes mintákat, függő sziluettje aktív illeszkedés.

*Today’s publish is sponsored by Depend, however my like for their silhouette active in shape short is all my own!If you would like to get notifications about healthy living tips, health and wellness news, parenting as well as posts, please subscribe via email as well as comply with us on Facebook, Pinterest , Bloglovin , Google+, as well as Twitter. Iratkozzon fel hírlevelünkre. Csatlakozzon a közösségi hálózathoz

Link to this post:Bladder Leakage underclothing #underwareness #sp #freesample

0/5

(0 Vélemények)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *