Tegye gyermeke súlycsökkenését háztartási ügynek

megosztani!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Noha esetleg nem ismerik fel, a szülők jelentős funkciót játszanak gyermekeik étkezésében, valamint a testmozgási szokásokban. A fiatalok továbbra is a házban lévő idejük nagy részében, valamint a legtöbb étkezés otthon. A szülők vásárolnak és készítenek ételeket, valamint válasszák azt, hogy pontosan mit tudnak enni a fiatalok. Felelősek azért, hogy esélyt biztosítsanak a gyerekek számára, hogy aktívak legyenek, valamint szabályokat állítsanak be a TV -re, valamint a videojátékok használatára.

Mivel az elhízás fokozatosan véget vet a gyermekek fontos orvosi kérdésének, a szülőknek annyira követik, hogy a tányérra lépjenek. Az Egyesült Államokban a gyermekek, valamint a 2–19 éves korú serdülők óriási 17 % -a elhízott, az Egyesült Államok Betegségkezelési Központjai, valamint a megelőzés szerint, bár az anya és az apa, nem zavarják.

Egy nemrégiben nemrégiben közzétett kutatási tanulmány szerint a gyermekgyógyászatban az étrend -terv, valamint a szülői bevonással rendelkező testmozgási programok, valamint a szülői és a gyerekközpontú program a legjobb módszer a fiatalok megtisztításának és illeszkedésének elősegítésére.

A kutatási tanulmányban 165 6-10 év közötti túlsúlyos gyereket vettek fel, akiket véletlenszerűen osztottak ki a három beavatkozás egyikébe: egy diétás terv programot, amelyet a szülőknek tanítottak a dietetikusok, amelyek a célok kitűzésére, a megoldás kiadására, valamint a szülők pozitív megerősítésére összpontosítottak; A testnevelési tanárok által tanított fiatalok tevékenységi programja, a szülők korán részt vesznek, és motiváltak arra, hogy többet tegyenek a házban gyermekeikkel; valamint a két program kombinációja, valamint a szülők és a gyerekek is részt vesznek.

Mindhárom csoport gyermekei két év elteltével csökkentették a testtömeg -indexet, valamint a középső szakasz kerületét, az étrend -terv programmal, valamint a kombinált program sokkal jobb eredményeket eredményez, mint eredmények. Képzhetők arra, hogy hatékonyan módosítsák a módosítást, ha a gyerekekben az elhízás kezelése vonatkozik. A tanulmány után a szülők arról számoltak be, hogy kényelmesebben úgy érzik, hogy „nem” állítják gyermekeik igényeit, korlátozzák az ételtípusokat, amelyeket a gyerekek fogyaszthatnak. megszegni a szabályokat.

Nicole Munoz egyéves gyerekeknek megfelelő kapcsolódó játékok, amelyek megfelelőek

Ez a kutatás azt mutatja, hogy a szülők által egyedülálló beavatkozások hatékony és nem stigmatizáló stratégia lehetnek az elhízott gyermekek hatékony súlycsökkenésének elérésére. A vörös fény, a környezetbarát fény, az Eat Right’s Kid, valamint a szülőközpontú program ezt a stratégiát használja, valamint lehetővé teszi a szülőknek és a gyerekeknek a megfelelő étkezési lehetőségeket, valamint az egészséges, egészséges ételek étkezését. Hatalom a szülőknek, meg tudod csinálni!

A szerzőről Joananna Dolgoff, M. D. gyermekorvos, Kid Hiba-szakértő, valamint a Red Light, a környezetbarát Light, az Eat Jobb (Rodale, 2009) szerzője. Dr. Dolgoff gyereke, valamint a Teen Fegass Loss Program () szerepelt a WABC News, a WNBC News, a Fox 5 Morning Show, a My9 News, valamint a WPIX News oldalon. Hasonlóképpen filmezte a Today Show -val, valamint az Extra -val, a The Huffington Post hivatalos blogírója, valamint a Camp Shane hivatalos orvosa, a nemzet legnagyobb súlycsökkentő táborának. A 45 különböző meghatározásból származó gyerekek a fogyás során Dr. Dolgoffon az Internet Súlycsökkentési Program () .Dr. Dolgoff a Princetoni Egyetemen, valamint a NYU Orvostudományi Intézetbe ment, és befejezte gyermekgyógyászati ​​rezidenciáját a New York -i Columbia Presbyterian Gyermekkórházban. Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia igazgatóságának tanúsítvánnyal rendelkező munkatársa, valamint egykori engedéllyel rendelkező fizikai fitnesz oktató. Dr. Dolgoff a New York -i Roslynban lakik, a másik felével, valamint két gyermekével, 4 éves és 7 éves korában.

Link ehhez a bejegyzéshez: Tegye gyermeke fogyásának háztartási ügyét < /a>

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *