Egy módszer leállítására a zsír gén?

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

5.6.2010

A felső sebészek által végzett kozmetikai módszerek, mint Dr. A MetropolitanMD hiánya, a Chicago zsírleszívás szakembere, nem lehet az egyetlen válasz a világ súlyproblémánkra. Az elhízás körüli zümmögés miatt nehéz kihagyni az információt a fogyás, a fogyás, a műtét, valamint a testmozgás; Bár a gyomor bypass és a tabletták a legkevésbé pozitív lehetőségek közül a legkevésbé pozitív lehetőségek között vannak. In other words, by supplying an active inhibitor to the FTO (fat mass as well as obesity-associated gene), these professionals can work toward a therapy for individuals already suffering. [1]

According to the world health and wellness Organization, the commonness of obesity is growing at alarming rates – This is based on data collected for both established as well as underdeveloped countries. This includes overweight numbers close to 1.6 [1] for adults over the age of 15, together with obese in the variety of somewhere near 400 million. Ilyen nagy számokkal nehéz elhinni, hogy az elhízás nem járulékos tömeg arány.

Az elhízás sok egészségügyi és wellness problémát termel; Növeli a korai halál, a cukorbetegség, a szívbetegség, a stroke, a magas vérnyomás, valamint a rák veszélyét. Ezek a legsúlyosabb esetek közé tartoznak; Az elhízás ugyanúgy magában foglalja saját rövid távú hiányosságait. Igaz, hogy sok túlsúlyos ember fájdalmas csontjait, izmát, valamint tapasztalatokat, fáradtságot, fáradtságot. Hasonlóan természetes, hogy sok ember, aki túlsúlyos tapasztalat a szorongás vagy depressziós tünetek miatt. Ezzel a nagyszerű új fejlesztésekkel, valamint Kínában végzett tanulmányok biztosan sokkal reménykedhetnek ennek a növekvő problémának. A tudósok csak azt kéne, hogy pontosan felfedezzék, hogy a kövér gén tényleg működik, azonban ellenőrizte, és látta, hogy az összes különböző etnikumra gyakorolt ​​hatások.

KAPCSOLÓDÓ KÜLÖNLEGES Édességek sokkal több fehérjéhez

Rendkívül fontos, hogy mindannyiunk az elhízás kérdésének elkerülése érdekében dolgozzunk. Az egyetlen módszer az üzenet terjesztésére szolgál az oktatással, amely a fitness, edzés, valamint az egészséges táplálkozási szokások vonatkozik. Bár ezek a közelmúltbeli tanulmányok, a kínai tudósok fantasztikus lépéseket tettek a böngészéshez a már nem egészségtelen bolygónk felé.

Rachelle Holmes plasztikai sebészek Chicago, MetropolitanMD.

Beszélje meg ezt a fórumunkban

Link erre a hozzászólásra: A FAT gén leállítására szolgáló módszer?

0/5

(0 Vélemények)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *