Soha ne adja meg a fiatal gyermek étel színezését

ültem ezen a “kisgyermekbarát” művészeti nyomtatási munkából sok éven át, mivel azt akartam tesztelni, mielőtt megadta volna a jóváhagyás bélyegzőjét. hanem – szent macskák, emberek! — I discovered the difficult way: never provide A young child FOOD COLORING.

Hadd vissza egy kicsit. The complying with activity was suggested to me by Geek father in November 2011 as a toddler-friendly thing to do:

Míg a fiatal gyerekek nem tudják megragadni a nagyobb tudományos fogalmakat, határozottan felfogják az ok-és -hatást, valamint kedvelik a rendetlen játékot, ezért a művészethez kapcsolódó munkahelyek bizonyos rejtett tudományokkal együtt nagyszerűek lehetnek.

A színekkel, valamint az anyagokkal játszhatják kiváló módszert, hogy megnézzük a kisgyermek innovatív oldalát, míg a mentor a színes keverés alapjait, valamint az anyagok szokásait pontosan ugyanabban az időben.

Egy munka, amit szeretek, művészi nyomatokat készít az élelmiszer-színezéssel, borotválkozás krémmel, abszorpciós kártya készletekkel, valamint egy gumibetétekkel. Munka egy cookie lapon vagy vágódeszkán egyszerű tisztítás érdekében, szórjon egy réteg borotválkozó krémet, amely megfelel a kártyakészlet méretének. Helyezzen el a borotválkozó krémre, és ezután hasznosítsa a fogpiszkálókat, a popsicle botokat vagy más eszközöket a színekkel. Amikor készen áll, feküdt a kártyaállomány tetejére a borotválkozó krém tetején, és teljes körű felvételt kap a felület felett. Számoljon 10-re, majd húzza ki a kártyát, és használja a gumibetét, hogy törölje le a borotválkozó krémet, amely a kártyához elakadt. Az eredménynek izgalmas, élénk műalkotásnak kell lennie! (Ez a munka megjelenik a Geek Dad’s Guide-ban a hétvégén szórakozásra.

Megvan ez? Nos, megpróbáltuk.

Instead, just do this: Give young children shaving cream in a bowl, on a tray, on the table, or even directly into their clothes as well as hair (where it’s gonna end up anyway!) but, for the like of God , Ne hasonlóképpen adjunk hozzá élelmiszer-színezést egy kicsit szórakoztatóbbáért.

Ha igen, akkor az elszíneződési pulóverek, valamint az idióta átkozódása, aki azt hitte, hogy nagyszerű koncepció volt, amikor alaposan megpróbálja bevonni a konyhai asztalok károsodását, valamint a számlálókat az otthon többi része lábnyomokon keresztül.

Don’t even provide your elementary-age youngsters food coloring to play with. Ők meghallgatják Önt, amikor elkezdesz rángatni, hogy ne érintsen semmit, de még mindig szokatlan helyeken maradnak. (Bár hasonlóan a “félelmetes” kézműves munkát állítja. Kösz, fiúk!)

Mindent mondani, tetszett a projekt. Felnőtteknek, akik nem részegek. Úgy vélem, alkalmas lehet 11 éves nők számára, akik kívül dolgoznak, vagy egy művészeti stúdióban, amely splat szőnyegben van. Talán akkor. A kétéves, valamint a tiéd, Heck No. Próbálja ki ezt a nem rendetlen ujj festést.

Kapcsolódó projektek:

PinterestFail kézműves az unokahúgommal

Science experiments for preschoolers

Nincs rendetlenség ujj festés

+++
Ken Denmead is the Bay area father behind geekdad.com as well as the author of the Geek father series of books including The Geek father book for Aspiring mad Scientists: The Coolest Experiments as well as jobs for science Fairs as well as household Fun. He is also is the publisher as well as editor of GeekDad, the parenting blog for Wired magazine’s on the internet presence, as well as publisher of the buddy blog, GeekMom.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *