Hagyja csecsemőjét a padlón (más néven gyomoridő)

A valódi gyomoridő azt jelenti, hogy nem félek a padlóra jutni!

Az elején mindig kissé szokatlannak érzi magát, ha az értékes csomagját a padló közepére állítja, azonban azért, mert a csecsemő számára a legjobb gyakorlat a visszatérési idő, valamint a gyomoridő, elengedhetetlen, hogy felhasználhassuk! Mivel nem volt semmilyen állat vagy hatalmas testvérem, amiért aggódtam, a padló meglehetősen kockázatmentes hely volt az első babám számára. Nyilvánvaló, hogy a hinták, a székek és a jumperek szülői haszonnal járnak (tudod, tehát nem kell annyira lefelé hajolnunk, vagy a padlót tisztanak tartani).

Amikor a csecsemők nem terhelnek a hátukon, akkor természetesen a gyilkos AB -vel, valamint a lábrutinokkal is gyakorolnak. A pattogó szék hevederei nélkül a kakas kevésbé valószínű, hogy felrobbant.

Még nem meggyőzték? Nyilvánvalóan nem csak ezt állítom ki. A gyermekgyógyászati ​​kutatási tanulmány azt mutatja, hogy a konténeridő korlátozása (babakocsik, járműülések, hinták stb.) A kognitív és a bruttó motorfejlesztéshez elengedhetetlen, és még többet fedez fel itt!

Pro tipp: Dobj le egy takarót a gyomoridőre, és tartsa a padlóját olyan mocskos, amennyit csak akar. Hasonlóképpen azt javasoljuk, hogy szerezzen némi gyomoridőt, hogy a bitját odakinnja tartsa!

Pro javaslat 2. javaslat: Ha idősebb fiatalok vagy háziállatok vannak, akkor a kiságy biztonságosabb hely lehet a gyomor és a hátsó edzések számára (a fenti képen), mindaddig, amíg figyel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *