Hogyan lehet kapcsolatba lépni a férjével terhesség alatt

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A https://apis.google.com/js/plusone.js szülővé válás életváltoztató esemény, de a gyermek születéséhez vezető hónapok egy új élet fejezetet alkotnak.

Bizonyos esetekben a házastársaknak nehezen lehet csatlakozni a terhesség alatt, mivel az anya ilyen sok változáson megy keresztül, a fizikai és az érzelmi intimitást nehéz elérni, de szerencsére vannak olyan dolgok, amelyeket a partnerek együtt tehetnek a terhesség alatt, hogy ápolják kapcsolatukat; Még erősebb csapatsá teszik őket, amikor az idő aggodalmát érinti.

Noha ez kissé klisének tűnik, a dátum esték nagyszerű módja annak, hogy életben tartsák a szeretet. Ez mindkét fél számára lehetőséget ad arra, hogy beszéljenek egymással a jövőről; reményeik és álmaik, még a félelmeik és aggodalmaik is. Menj megnézni egy filmet, vagy jó vacsorát keresni, még egy romantikus éjszaka megszakítás nélkül is lehetővé teszi a jobb kapcsolatot a várandós anya és az apa között.

A csecsemő megtervezése hihetetlenül izgalmas lehet, bár stresszes. Kilenc rövid hónap alatt annyi tennivaló van, hogy egyszerre túlterhelhető lehet. Bizonyos esetekben a várandós anyák elhagyják az apát az óvodai tervezésből, és úgy döntenek, hogy útmutatást kérnek anyáiktól és barátaiktól, ahelyett, hogy a férjeikben bizalmat okoznának. Ha mindkét partner részt vesz a tervezésben és az előkészítésben, akkor nemcsak úgy fogja érezni magát, mintha azonos szinten lennének egymással, hanem szórakoztató módon tölthetnek együtt időt az élet ezen izgalmas időszakában.

Noha az apát nem lehet meghívni a baba zuhanyra (azonban az együttes zuhanyok sokkal népszerűbbek), az ajándéknyilvántartás együtt történő elvégzése lehetővé teszi mind az anya, mind az apa hangjának, és ismét lehetővé teszi számukra, hogy kapcsolatba lépjenek egymással. A testmozgás szintén nélkülözhetetlen a terhesség alatt, de semmi sem túl fárasztó, és mindig az orvos jóváhagyásával! Sétálni a tengerparton, vagy akár valamilyen prenatális jóga is fantasztikus módszer a stressz összekapcsolására és enyhítésére. A terhes nőnek minden bizonnyal meg kell szednie a megfelelő egészségügyi kiegészítőket a terhesség alatt, és az egészségügy elengedhetetlen. Az egészséges receptek kidolgozása és az ételek együttes főzése egy másik módja annak, hogy fenntartsák az egészséges kapcsolatot a terhesség alatt. Lehet, hogy a férjed elindíthat egy saját vitaminprogramját!

Kapcsolódó Kenya Moore csatlakozik a Baby Quest Alapítványhoz, mint „nagykövet”

A szülői és a Lamazeclasses együtt történő elvégzése egy másik módja annak, hogy garantáljuk, hogy mind a férj, mind a feleség felkészülnek a csecsemő születésére, hanem készen állnak arra, hogy gyermekeiket a szülés után együtt fogadják a világba. Osztályok elvégzése és a szülési folyamat teljes oktatása és a születési hónapokban bekövetkezett ismeretek lehetővé teszi mind az anya, mind az apa számára, hogy előre jelezzék, mi jön, és lehetővé teszi számukra, hogy megértsék, mi a másik partner megy keresztül. Lehet, hogy az anya a terhesség alatt sok változásban szenved, de amikor a baba születik, mindenki élete drámai módon megváltozik.

A szex gyakran problémát jelenthet a terhesség alatt. Egyes nők bizonytalanok lehetnek a testük megváltozásával, mások nem változnak, sőt nem is növekednek a libidójuk. Bármi legyen is az eset, tartsa nyitva a kommunikációs vonalakat, amikor a nemi problémákra vonatkozik a terhesség alatt. Az egészséges terhességekkel a szex nem árt a csecsemőnek, és a szerelem csak javul és megerősíti a partnerek közötti kapcsolatot. A csecsemő megváltoztatása megváltoztatja a férj és a feleség közötti dinamikát, de ennek csak erősebbé kell tennie a kapcsolatot. Az új élet üdvözlése a világon olyan különleges, hogy együtt kell ölelni.

Link ehhez a bejegyzéshez: Hogyan lehet kapcsolatba lépni a férjeddel terhesség alatt < /a>

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

CsipogOssza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *