10 Terhesség A biztonságos körömlakk lehetőségei egy kis kényeztetéshez

Ha olyan vagy, mint én, és szereti a körmét, akkor valószínűleg azon tűnődött, vajon a körömlakk biztonságos -e a terhesség alatt. Szerencsére vannak néhány terhesség biztonságos körömlakk lehetősége odakint!

A terhesség nehéz munka, pontosan ezért méltó vagy egy kis otthoni kényeztetésre manikűrrel vagy pedikűrrel. Mindig szerettem a körmöm festését; Van csak valami, ami úgy érzi, hogy kissé együtt élek az életem, amíg a körmöm jól néz ki. Miközben a terhesség számos olyan dolgot eredményezett, amelyek miatt lerobbantnak, egy könnyű manikűr valóban megfordíthatja a rossz napomat!

A körömlakk összetevőit, amelyeket el kell kerülnie

A szakértők kijelentik, hogy a körömlakkban egyes vegyi anyagok potenciálisan káros lehetnek a várt anyák számára. Ennek valójában nem kellene problémát okozni, ha a körmét jól szellőző térben festi, de továbbra is elengedhetetlen a figyelembe vétel. Ha szeretne tévedni az óvatosság oldalán, akkor a három vegyi anyagtól teljesen mentes körömlakkot kell használnia: toluol, dibutil -ftalát és formaldehid.

A toluolt a körömlakkokban használják, hogy csúszhasson. Szívproblémákat, veseelégtelenség és izomgyengeséget okozhat; Ugyanakkor rendszeresen ki kell téve neki, és nem egy jól szellőztetett területen. De jobb, ha biztonságban vagyok, mint sajnálom, igaz?

A dibutil -ftalátokat körömlakkban használják a forgácsolás csökkentésére. A ftalátok endokrin zavaró vegyi anyagok (EDC). Az endokrin rendszere lehetővé teszi a test sejtjeinek kommunikációját. Az EDC -k megszakíthatják ezt a folyamatot, növelve a vetélés és a születési rendellenességek kockázatát. Természetesen el akarjuk kerülni ezt.

A formaldehidet körömlakkban használják a körmök megkeményítésére. A formaldehid hosszú távú expozíciója növeli a rák és a vetélés kockázatát. Ráadásul ezt használják a halott dolgok megőrzésére … valószínűleg a legjobb, ha csak elkerüljük.

Ha terhességet keres, biztonságos körömlakkot keres 3-mentes címkével (vagy néhányan meghaladja a 17-menteset), amelyek teljesen mentesek ezekből a vegyi anyagoktól. Vessen egy pillantást az alábbiakban a legfontosabb kedvenceinkre!

Kedvenc terhesség biztonságos körömlakkunk

Anya gyűjteménye: Ella+Mila

Szeretjük ezt a hat lengyel kollekciót, mert 17-mentes. További mérföldre megy, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs káros vegyi anyag. Ez is vegán és kegyetlenség, és hat aranyos árnyalattal rendelkezik, amely megfelel minden hangulatnak vagy ruhának!

Vásároljon itt!

Sally Hansen jó. Kedves. Tiszta vegán körömlakk

Szeretjük ezt a növényi alapú, vegán körömlakkot, mert simán csúszik, és széles kefével rendelkezik. 30 színben kapható, és 10-mentes lengyel.

Vásároljon itt!

Kapa nui nem mérgező körömlakk

Ez a vízalapú lengyel biztonságos a terhes nők, a gyermekek és a rákos emberek számára, miközben hosszú viselő, chip-rezisztencia körmöket szállít. 45 színben kapható! Az összes összetevő környezetbarát, vegán és kegyetlenségmentes.

Vásároljon itt!

Zoya természetes körömlakk

Stílusos és hosszú viselő, ez a körömlakk 10-mentes és több mint 600 színben kapható! Szeretjük, hogy sok polírozóik csak egy réteget vesznek a lefedettség és a kívánt szín eléréséhez.

Vásároljon itt!

Olive & June körömlakk

Ez a körömlakk egy 7-mentes, tartós körömlakk a szalonminőségű otthoni eredményekhez. Szeretjük, hogy ez simán és csíkmentes; kegyetlenség és vegán, és 90 színben kapható.

Vásároljon itt!

Pacifica növény varázslatos körömlakk

Ez a 16-mentes lengyel megújuló zöldség biomasszából készül. 21 színben kapható, de amit igazán szeretünk, az az, hogy a felhasználók 96% -a számol be, hogy a lengyel hat napig érintetlen maradt!

Vásároljon itt!

vaj londoni körömlakk

Ez a lengyel 10-mentes, és akár 10 napos kopást is ad! Szeretjük, hogy szárazon gélszerű megjelenésű. 40 színben is kapható.

Vásároljon itt!

Terhesség biztonságos körömlakk eltávolítók

Készen áll arra, hogy levette a lengyeledet, miután futtatta a pályáját? Ügyeljen arra, hogy használjon terhesség biztonságos körömlakk -eltávolítóját. Leginkább ez egy acetonmentes vagy alacsony aceton-eltávolító használatát jelenti. Az alábbiakban láthatjuk a kedvenceinket!

Ella+Mila szója körömlakk eltávolító

Ezt a szója-alapú lengyel dolgot csak az összes természetes körömlakk eltávolítására fejlesztették ki. Nem tartalmazza az acetont vagy acetátokat, és kegyetlenség és vegán. Szeretjük, hogy az illatos és a levendula.

Vásároljon itt!

Zoya eltávolítás+ körömlakk eltávolító

Ez az eltávolító nemcsak eltávolítja az összes típusú lengyel anyagot, hanem megtisztítja a körmét, és előkészíti őket a különböző körömlakkhoz. Szeretjük ezt az eltávolítót, mert a régi szín eltávolításához csak egy csúszás szükséges. Ez a lengyel eltávolító azonban kis mennyiségű acetont tartalmaz.

Vásároljon itt!

Olive & június aceton teljesen ingyenes körömlakk eltávolító edény

Ez a lengyel eltávolító edény ugyanazokat a szalon sebességű eredményeket biztosít egy nem aceton képlettel, és egy szivacs tetőfedőt tartalmaz a lábujjakhoz. Vegán és kegyetlenségmentes.

Vásároljon itt!

Ásványi fúziós körömlakk eltávolító

Ez az acetonmentes lengyel eltávolító minden körömlakk típuson működik. Természetes alapanyagokból készül (beleértve a szén és a parabénmentes) és kegyetlenségmentes.

Vásároljon itt!

A régi WivEs ‘Meale, amelyben nincs körömlakk terhes közben, csak egy öreg feleség mese. Még mindig örülhet a manikűrnek és a pedikűrnek, csak győződjön meg arról, hogy használ egy körömlakk márkát, amelyben megbízik. Ne feledje, hogy amikor a lengyeledet alkalmazza, maradjon jól szellőző területen; Ügyeljen arra, hogy hagyja teljesen megszáradni a lengyeledet, mielőtt megérinti; És mossa meg a kezét, hogy eltávolítsa a maradék maradványokat. Most menj magadnak!

*Nyilvánosságra hozatal- Az ezen a webhelyen megadott ajánlás otthoni szórakoztató célokra szolgál, kérjük, beszéljen gyermekorvosával, mielőtt bármilyen döntést meghozna.
Pin a későbbi terhesség biztonságos körömlakkhoz

Érdekelhet még:

A legjobb baba ingadozás 2021 -ben + javaslatok egy zavaró baba megnyugtatására

50 szerethető terhességi bejelentési idézetek és ötletek

A legjobb baba bassinet újszülöttnek! [8 nagyszerű lehetőség]

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *