Tippek a meleg kimerültség elleni küzdelemhez

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A rekord magas hőmérséklete az Egyesült Államok körüli előrejelzésben van ezen a héten. Számtalan embert minden évben meleg kimerültség hajt végre, amely kórházi ápoláshoz és akár halálhoz is vezet. Mit tehetsz, hogy háztartását kockáztatja a hőtől?

A hő kimerültsége vagy a meleg stroke akkor fordul elő, amikor a testet hosszabb ideig forró hőmérsékletnek vetik alá, ami a testhőmérséklet növekedését eredményezi, amely meghaladja a 105,1 ° F -ot. A meleg kimerültség tünetei a következők: túlzott izzadás, gyengeség, émelygés, hányás, fejfájás, könnyedség és izomtömeg -görcsök. Kezelés nélkül hagyva az azonnali orvosi kezelést igénylő rohamhoz vezethet.

Számos dolgot megtehet a meleg kimerültség megakadályozása érdekében.

Maradjon a légkondicionálásban, amennyire csak lehetséges. Ha nincs légkondicionálója, használja a ventilátorokat a levegő, valamint a nyitott ablakok, valamint az ajtók keringésére.

Maradj hidratált. Igyon sok folyadékot, különösen a vizet. Hasonlóképpen felhasználhatja a vizet, hogy nagyszerű legyen. Töltsön meg tálakat, medencéket vagy kádokat nagy vízzel, és áztassa a lábát. Használjon egy nagyszerű nedves mosókendőt, hogy a bőr hidratálódjon. megakadályozzák a koffeinmentes italokat.

Viseljen laza illesztő ruházatot.

Maradjon ki a forró járművektől. A gyermekek, idős felnőttek vagy fogyatékkal élő személyek egyedül maradtak egy járműben, különös veszélyben vannak a meleg stroke -ra, még akkor is, ha a Windows részlegesen nyitott. Mivel ezek az egyének csoportjai valószínűleg nem tudják szóban felfedni a kellemetlenséget (vagy hallhatóan egy zárt autóban), a helyzetüket a közelben nem lehet azonnal észrevenni. Javasoljuk, hogy egy szülő vagy gyám számára kitöltött játék vagy más gyermek játékát tartsa magával az első ülésen, hogy emlékeztető legyen arra, hogy legalább egy gyerek jelen van. Nagyobb csoportok esetében elengedhetetlen a furgon vagy a busz ellenőrzése az utazás végén, más eljárások, például fejszámok kiegészítése.
A háziállatok még hajlamosabbak, mint az emberek az autók meleg stroke -jára, mivel a kutyák (az állatok általában részt vesznek), a macskák és sok más állat nem hozhat létre teljes test izzadást. A nem irányított kutyák számára tilos, hogy sok létesítménybe kerüljenek, valamint a járműablakot megfelelően kinyithassák a menekülési esélyt vagy harapás veszélyt. Ehelyett a háziállat házában történő hagyása forró napokon javasolható, vagy ha egy kutyát el kell vinni, a rendeltetési helyen kívül csatlakoztatva, valamint egy teljes víziparral.

Maradjon nagyszerű és hidratált a forró nyári hőben.

Erről a szerzőről

Cascia Talbert egy hektikus blogger, kiadó, szabadúszó író, az internetes eladó, valamint öt gyermek anyja, akik a Csendes -óceán északnyugati részén élnek. B.A. A történelemben, valamint a jogszabályokban, valamint a lelkesedés iránti lelkesedésben, valamint az egészséges maradásban, 2007 -ben kezdte meg az Healthy Moms magazinot. Az Healthy Moms magazin jelenleg a legnépszerűbb egészségügyi és wellness blogot helyezi el, valamint számos szereplő szerepel. Egészségügyi és wellness szakmai írók, valamint anya bloggerek. Talbert asszony úgy véli, hogy ha az anyák jól tájékozódnak az egészségügyi és wellness problémákról, valamint pontosan hogyan lehetnek egészséges maradni, akkor ezt az információt átadhatják gyermekeiknek, és megfordíthatják az ifjúsági elhízási statisztikákat az Egyesült Államokban

Talbert asszony egy kiemelt egészségügyi és wellness blogíró, a Wellsphere.com webhelyen, valamint cikkei szintén felfedezhetők az ezineArticles.com oldalon. Hasonlóképpen vezeti az Healthy Moms közösségi médiahálózatot a Ning -en, kezeli az anya természetes egészségét és wellness -jét, valamint a wellness áruházat, valamint az America’s Wellness Challenge közösségi tanácsadó testületén található.

Link ehhez a bejegyzéshez: tippek a meleg kimerültség elleni küzdelemhez

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

CsipogOssza meg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *