ihlette bébinevek, a lányom, Scarlett, a két scarlett egyike a 3 éves balettosztályának. Miközben a színes skarlát másképp írja, a neve mélyvörös képet vált ki számomra, és remélem, hogy az idősebbé válik, kifejleszti a Red -hez való affinitást, mint aláírási színét.

Mivel az elmúlt években egyre több Ruby nevű kislányt találkoztam, azon tűnődtem, vajon ugyanazokat a piros kiegészítőket választják -e, vagy egy piros VW bogárra vágynak -e, amikor 16 éves korukban. Ha a nevem Ruby volt, Ezt akarok vezetni.

Néhány évvel ezelőtt megemlítettem, hogy a szülés utáni jógaóránkban két másik színes nevű csecsemő volt: Hazel és Sage.

És most egy közeli barátja nevezte el első lányát, Olive -t.

J.Crew ing gyerekeknek olíva fűszerben

Noha ezek mind szép nevek, nem tudok segíteni, de szórakozhatok a trend mellett. Milyen más neveket lehet vonni egy J.Crew katalógusból?

Kivirul? Vagy a lánynevek virág trendjének ez a része, amely magában foglalja Rose, Lily és Dahlia -t. És természetesen a legjobb barátom, Heather, akinek a neve valószínűleg a J.Crew katalógus minden oldalán található.

Komolyan, valójában rajongója vagyok a természet ihlette névnek. Tudom, hogy nem szándékoznak arra késztetni, hogy gondolkodjunk a hosszú ujjú személyzetre. Ismertünk egy Aspen nevű kedves lányt, egy Hawk nevű fiút, és egy régi középiskolai barátomnak van egy fia, Ocean. (És a Scarlett középső neve a tó, bár ez egy családnév.)

Ennek a ruhának a színe? Cédrus.

Melyek a kedvenc neveid, amelyek a természeti világból származnak… vagy a J.Crew katalógusból?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *